- Poruka
- 16.679
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To tvoj glas? Djevojčica!Nije kraj sveta već najzapadnija tačka evrope, valjda kad bi tu krenuo da plivaš došao bi do San franciska ili Njujorka , nisam sigurna.

Cabo da RocaNije kraj sveta već najzapadnija tačka evrope, valjda kad bi tu krenuo da plivaš došao bi do San franciska ili Njujorka , nisam sigurna.

Do San Franciska bi morao da prepešači i celu AmerikuNije kraj sveta već najzapadnija tačka evrope, valjda kad bi tu krenuo da plivaš došao bi do San franciska ili Njujorka , nisam sigurna.
Zato ja nisam pouzdan svedokDo San Franciska bi morao da prepešači i celu Ameriku![]()

Dobrodošla, Vexy.

Idealna temperatura. Daj slike u majici i šorcu!Lepo vreme. 20 stepeni. I nema tih oscilacija da je danju toplo a ujutru i noću hladno. Znači majica i šorc. I onda sam došla na minus 3.![]()

samo sam se smejala kao luda.Inače, u kaš kaišu sam videla nekog lika pali cigaretu onim za plin. Pomislih da ga pitam da ga slikam za moljce ali nisam smela.samo sam se smejala kao luda.

Ma daaaj, nemoj zezati?Inače, u kaš kaišu sam videla nekog lika pali cigaretu onim za plin. Pomislih da ga pitam da ga slikam za moljce ali nisam smela.samo sam se smejala kao luda.

Jesam. Poslužilo nas vreme. Nije bilo gužve kao kad je sezona. Lep je grad i veliki. Ima svašta da se vidi.Idealna temperatura. Daj slike u majici i šorcu!
Šalim se..
Što se tiče NY I SF, pa dobro, u tom smjeru, morem ili kopnom, stigla bi tamo.
Bitno je da si ti zadovoljna.
Ne zezam. Bojala sam se da će me oterati u pm.Ma daaaj, nemoj zezati?![]()
![]()
![]()
Neizmerno mi je drago što si se odlučila da otputuješJesam. Poslužilo nas vreme. Nije bilo gužve kao kad je sezona. Lep je grad i veliki. Ima svašta da se vidi.
Ti si kriva. U jednom momentu sam pomislila jao, šta mi je ovo trebalo i da, Agi je rekla idi molim te.Neizmerno mi je drago što si se odlučila da otputuješ

Dobro Agi kaže, i meni je baš drago da si išla. U svakom slučaju imaš jedno jako lijepo iskustvo.Ovo je totalni izlazak iz zone komfora. Plus tehnologija igra značajnu ulogu. Znači, mora čovek da ide napred.
Hvala, svoj rahatlokum poklanjam @snowtrooper da ne kmečia kafu mi može neko oteti samo da me prebije, ruke u laktovima polomi!

Pa kako sam ponosna na tebe, sto si uradila nesto lepo za sebeInače, prosjacima ništa nisam davala ali ovima što pevaju jesam. I onaj tip, njemu sam samo glas snimila. To ne znam da postavim.