Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne tuguj Čuki, pa ja sam prva prestala da previše verujem u astrologiju
A ako te baš zanima idi kod nekog dokazanog koji će ti rastumačiti natal koji je samo tvoj,a ne slušaj kojekakva lupetanja od neukih
Pročitaj sama o Plutonu pa ćeš videti "neviđenu sreću"😂
e? a što?
doduše i ja sam primetila da of 2020. god, tačnije og korone, ako to ima neke veze horoskopi nešto brljaju, čak i oni koji su bili najtačniji, npr u trećem oku
Evo,ovo ima smisla
I to će vam potvrditi svako ko iole zna astro
Kao i opovrgnuti bidalaštinu sa Plutonom
Ume Agi i da uteši:

Bliži se 2025. godina, a Jupiter, planeta sreće i obilja, 9. juna menja znak i ulazi u Raka, gde je najjači, pa će pripadnicima ovog znaka od tog datuma doneti neverovatne prilike u intervalu od godinu dana.

Jupiter u Raku ima vrlo posebnu, povoljnu poziciju jer je Rak znak u kojem je Jupiter egzaltiran. To znači da Jupiter ovde izražava sve svoje najbolje osobine, a njegove energije su posebno jake i pozitivne

Kada se Jupiter nalazi u Raku, on podstiče toplinu, zaštitu, velikodušnost i snažan osećaj za porodicu, dom i korene. Ljudi sa ovom pozicijom često imaju duboku potrebu da brinu o drugima, stvarajući sigurno okruženje i emotivnu stabilnost za svoje bližnje, prenosi informer.rs.

Godinu dana sreće za Rakove

Jupiter, najsrećnija planeta, će boraviti u Raku godinu dana, što znači da Rakovi imaju dovoljno vremena da ostvare svoje snove na emotivnom i poslovnom planu.

Dakle, dragi Rakovi, dolazi vaših „pet minuta“ i vaša godina sreće zvanično počinje 9. juna 2025. godine. Pošto Jupiteru treba 12 godina da obiđe krug svih horoskpskih znakova, jasno je da ćete dobiti prilike koje ste čekali godinama.
:super: :zaljubljena:
Dušo,nije 20 godina nego godinu dana
Počinje u junu 2025.
sasvim dovoljno za reset

e? a što?
doduše i ja sam primetila da of 2020. god, tačnije og korone, ako to ima neke veze horoskopi nešto brljaju, čak i oni koji su bili najtačniji, npr u trećem oku

:super: :zaljubljena:

sasvim dovoljno za reset
I bitna stvar
Nije Pluton u Raku nego u Vodoliji i tamo ostaje dugo
To sa vama nema tek veze
Kako je Bešeni došao do 20 godina neviđene sreće, nije mi baš jasno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back