- Poruka
- 113.026
Jao Roki, kakva mama i ćerka,nego KomšinicaZa mamu ili ćerku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao Roki, kakva mama i ćerka,nego KomšinicaZa mamu ili ćerku?
Znam Serafim je moja forumska ćerka.Jao Roki, kakva mama i ćerka,nego Komšinica
Jao Roki, kakva mama i ćerka,nego Komšinica

AaaaaaaZnam Serafim je moja forumska ćerka.
Zezam malo Snovka.
Nedostupan je kod nas.Za Čuki!
Nedostupan video u mojoj zemlji.Za Čuki!
Škorpije se ne udaju, samo Čuki se udajeSta kaze za Skorpije?
Pitam za nekoga![]()
Nedostupan je kod nas.
Ide li ovako?Nedostupan video u mojoj zemlji.
Aha, u subotu. Prestupne godine. Kad napunim 18.Škorpije se ne udaju, samo Čuki se udaje![]()
Ma samo da prebrodim ovaj novembar, baš mi loše počeo i nikako da prođe.Aaaaaaa
Nego taj Jupiter trigonira vama Škorpijama Sunce,i vama će da krene
Aaaaaaa
Nego taj Jupiter trigonira vama Škorpijama Sunce,i vama će da krene

Nedostupan video u mojoj zemlji.

Škorpije se ne udaju, samo Čuki se udaje![]()

e? a što?Ne tuguj Čuki, pa ja sam prva prestala da previše verujem u astrologiju
A ako te baš zanima idi kod nekog dokazanog koji će ti rastumačiti natal koji je samo tvoj,a ne slušaj kojekakva lupetanja od neukih
Pročitaj sama o Plutonu pa ćeš videti "neviđenu sreću"![]()
Evo,ovo ima smisla
I to će vam potvrditi svako ko iole zna astro
Kao i opovrgnuti bidalaštinu sa Plutonom
Ume Agi i da uteši:
Bliži se 2025. godina, a Jupiter, planeta sreće i obilja, 9. juna menja znak i ulazi u Raka, gde je najjači, pa će pripadnicima ovog znaka od tog datuma doneti neverovatne prilike u intervalu od godinu dana.
Jupiter u Raku ima vrlo posebnu, povoljnu poziciju jer je Rak znak u kojem je Jupiter egzaltiran. To znači da Jupiter ovde izražava sve svoje najbolje osobine, a njegove energije su posebno jake i pozitivne
Kada se Jupiter nalazi u Raku, on podstiče toplinu, zaštitu, velikodušnost i snažan osećaj za porodicu, dom i korene. Ljudi sa ovom pozicijom često imaju duboku potrebu da brinu o drugima, stvarajući sigurno okruženje i emotivnu stabilnost za svoje bližnje, prenosi informer.rs.
Godinu dana sreće za Rakove
Jupiter, najsrećnija planeta, će boraviti u Raku godinu dana, što znači da Rakovi imaju dovoljno vremena da ostvare svoje snove na emotivnom i poslovnom planu.
Dakle, dragi Rakovi, dolazi vaših „pet minuta“ i vaša godina sreće zvanično počinje 9. juna 2025. godine. Pošto Jupiteru treba 12 godina da obiđe krug svih horoskpskih znakova, jasno je da ćete dobiti prilike koje ste čekali godinama.

sasvim dovoljno za resetDušo,nije 20 godina nego godinu dana
Počinje u junu 2025.
To su sve opšti horoskopie? a što?
doduše i ja sam primetila da of 2020. god, tačnije og korone, ako to ima neke veze horoskopi nešto brljaju, čak i oni koji su bili najtačniji, npr u trećem oku
![]()
sasvim dovoljno za reset
ma šalila sam se, al i istina je da mi rakovi malo dramatizujemo, bar ja, ne znam dal je to osobina svih rakova...Ma nije to nego je Čuki čula pogrešne info
Pa osećam dužnost da kažem istinu
Ja sam rođena spremna. Nego nešto nikako da stigne.Čuki i Red, jeste vidjele? Budite spremne!![]()

jeftino, nema štaI bitna stvare? a što?
doduše i ja sam primetila da of 2020. god, tačnije og korone, ako to ima neke veze horoskopi nešto brljaju, čak i oni koji su bili najtačniji, npr u trećem oku
![]()
sasvim dovoljno za reset
Nema šta, egzaktna naukaI bitna stvar
Nije Pluton u Raku nego u Vodoliji i tamo ostaje dugo
To sa vama nema tek veze
Kako je Bešeni došao do 20 godina neviđene sreće, nije mi baš jasno

Mislim da je to kod svih vodenih znakovama šalila sam se, al i istina je da mi rakovi malo dramatizujemo, bar ja, ne znam dal je to osobina svih rakova...