- Poruka
- 55.752
Slazem seČuki, sve je prelepo.
I slike i snimci, drago mi je da si uživala.
Sve je bas lepo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem seČuki, sve je prelepo.
I slike i snimci, drago mi je da si uživala.
Sve je bas lepo 
Pošto ti taj Pluton pada u prirodno 7.polje- polje braka, udaćeš se za đavolaRakova i Jarčeva obratnica.
Što ako se meni piše 20 godina u suprotno? Nesreće.![]()
Šta fali? Uvek toplo milina.Pošto ti taj Pluton pada u prirodno 7.polje- polje braka, udaćeš se za đavola
Tako bi to protumačio aerodromski stručnjak

U raju je lijepo, ali u paklu je ekipa!Šta fali? Uvek toplo milina.![]()
Postoji i ledeni pakaoŠta fali? Uvek toplo milina.![]()
Ja ne znam šta je sa tobom danas, sve nam pokvariš.Postoji i ledeni pakao
Pa koji zapadne
Danas?Ja ne znam šta je sa tobom danas, sve nam pokvariš.
Ledeni pakao? Prvi put čujem.Postoji i ledeni pakao
Pa koji zapadne
Ima imaLedeni pakao? Prvi put čujem.
Evo,ovo ima smisla
I to će vam potvrditi svako ko iole zna astro
Kao i opovrgnuti bidalaštinu sa Plutonom
Ume Agi i da uteši:
Bliži se 2025. godina, a Jupiter, planeta sreće i obilja, 9. juna menja znak i ulazi u Raka, gde je najjači, pa će pripadnicima ovog znaka od tog datuma doneti neverovatne prilike u intervalu od godinu dana.
Jupiter u Raku ima vrlo posebnu, povoljnu poziciju jer je Rak znak u kojem je Jupiter egzaltiran. To znači da Jupiter ovde izražava sve svoje najbolje osobine, a njegove energije su posebno jake i pozitivne
Kada se Jupiter nalazi u Raku, on podstiče toplinu, zaštitu, velikodušnost i snažan osećaj za porodicu, dom i korene. Ljudi sa ovom pozicijom često imaju duboku potrebu da brinu o drugima, stvarajući sigurno okruženje i emotivnu stabilnost za svoje bližnje, prenosi informer.rs.
Godinu dana sreće za Rakove
Jupiter, najsrećnija planeta, će boraviti u Raku godinu dana, što znači da Rakovi imaju dovoljno vremena da ostvare svoje snove na emotivnom i poslovnom planu.
Dakle, dragi Rakovi, dolazi vaših „pet minuta“ i vaša godina sreće zvanično počinje 9. juna 2025. godine. Pošto Jupiteru treba 12 godina da obiđe krug svih horoskpskih znakova, jasno je da ćete dobiti prilike koje ste čekali godinama.

Ma ne pratimSta kaze za Skorpije?
Pitam za nekoga![]()
e taj horoskop volEmKad smo kod horoskopa, čula sam da za rakove dolazi nevidjeno dobro vreme. I to 20 godina.
Doduše ta ista osoba je naišla na neku koja je htela da je besi tokom sesa pa ne znam koliko je pouzdano.ovo kad na aerodromu slušaš tudje razgovore

Pozdrav svima i srećna vam nova kafana, hvala @hrleći na tagovanju![]()

Dušo,nije 20 godina nego godinu danae taj horoskop volEm
20 god
i 20 mil dolara, a?
al ja kolki sam baksuz, meni će reći, al tebi je sad podznak vlada..
Znači da obeležim 9 juni u kalendar. Hvala.Evo,ovo ima smisla
I to će vam potvrditi svako ko iole zna astro
Kao i opovrgnuti bidalaštinu sa Plutonom
Ume Agi i da uteši:
Bliži se 2025. godina, a Jupiter, planeta sreće i obilja, 9. juna menja znak i ulazi u Raka, gde je najjači, pa će pripadnicima ovog znaka od tog datuma doneti neverovatne prilike u intervalu od godinu dana.
Jupiter u Raku ima vrlo posebnu, povoljnu poziciju jer je Rak znak u kojem je Jupiter egzaltiran. To znači da Jupiter ovde izražava sve svoje najbolje osobine, a njegove energije su posebno jake i pozitivne
Kada se Jupiter nalazi u Raku, on podstiče toplinu, zaštitu, velikodušnost i snažan osećaj za porodicu, dom i korene. Ljudi sa ovom pozicijom često imaju duboku potrebu da brinu o drugima, stvarajući sigurno okruženje i emotivnu stabilnost za svoje bližnje, prenosi informer.rs.
Godinu dana sreće za Rakove
Jupiter, najsrećnija planeta, će boraviti u Raku godinu dana, što znači da Rakovi imaju dovoljno vremena da ostvare svoje snove na emotivnom i poslovnom planu.
Dakle, dragi Rakovi, dolazi vaših „pet minuta“ i vaša godina sreće zvanično počinje 9. juna 2025. godine. Pošto Jupiteru treba 12 godina da obiđe krug svih horoskpskih znakova, jasno je da ćete dobiti prilike koje ste čekali godinama.
Ako bi se izbacila godina rođenjaMa šalim se, ne verujem da bi naišlo na neki odziv.
e, pa eto, nama rakovima nikad dobro. stalno nešto faliDvadeset godina je malo nemoguće
Samo Pluton ima toliku revoluciju a on nit je neviđeno dobar, nit ima neki jak uticaj
I križaj crvenim markerom svaki dan koji mu prethodi.Znači da obeležim 9 juni u kalendar. Hvala.
Za mamu ili ćerku?Sta kaze za Skorpije?
Pitam za nekoga![]()
Jupiter je planeta sreće a ne PlutonZnači da obeležim 9 juni u kalendar. Hvala.
Ma nije to nego je Čuki čula pogrešne infoe, pa eto, nama rakovima nikad dobro. stalno nešto fali