- Poruka
- 50.326
Fora, sto smo Roki pitali 3 sek posle njenog posta a odgovorice nam ujutru 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Proročanstva? Ono na mostu?
Nisam taj gledala.Prorocanstvo?
Žao mi da čekate do jutra.Fora, sto smo Roki pitali 3 sek posle njenog posta a odgovorice nam ujutru![]()
Nemoj da ide kod stadiona utakmica jeČekam dete da dođe kući iz provoda.

Pa pričaj, šta se desilo?Ali kako sam lose odreagovala, zlo, nikad ne bih tako sama![]()
Vidis da samo cekam da neko pita, jelPa pričaj, šta se desilo?
u tom trenutku rotiram dete da stanem izmedju nje i deteta i vidim njegovu facu uzasnutu i izgubim se...silazim niz stepenice, ona jb.t za nama
znaci nit da se bijem sa njom, nije me dotakla, mora neko drugi prvi da mogu posle da ga tuzim
reko dete trci.Užasna situacija, pile malo, uplašio seVidis da samo cekam da neko pita, jel
Ma neartikulisano reagujem sa klincima umesto obratno. Zicala cigaru, ja reko ne i nastavim da se raspravljam sa detetom, ona ke.nja takva vremena dosla da se stedi, ja nastavljam, vraca se e al nesto da ti kazem, tu mi padne roletna, viknem da odhebe i jel vidi da sam s detetom ..ne vidi ta belu macku, pocne da vristi i unosi mi se u facuu tom trenutku rotiram dete da stanem izmedju nje i deteta i vidim njegovu facu uzasnutu i izgubim se...silazim niz stepenice, ona jb.t za nama
znaci nit da se bijem sa njom, nije me dotakla, mora neko drugi prvi da mogu posle da ga tuzim
reko dete trci.
I mi tutanj. Pola sata sam ga smirivala, okenuo se hiljadu puta.
Umesto da razmisljam sta treba da radimja se budala unesem u njegova osecanja.

Svasta...jel dobro mali?Vidis da samo cekam da neko pita, jel
Ma neartikulisano reagujem sa klincima umesto obratno. Zicala cigaru, ja reko ne i nastavim da se raspravljam sa detetom, ona ke.nja takva vremena dosla da se stedi, ja nastavljam, vraca se e al nesto da ti kazem, tu mi padne roletna, viknem da odhebe i jel vidi da sam s detetom ..ne vidi ta belu macku, pocne da vristi i unosi mi se u facuu tom trenutku rotiram dete da stanem izmedju nje i deteta i vidim njegovu facu uzasnutu i izgubim se...silazim niz stepenice, ona jb.t za nama
reko dete trci.
Bili su na drugom kraju grada.Nemoj da ide kod stadiona utakmica je
Uh, nadam se da ste se oboje smirili.Vidis da samo cekam da neko pita, jel
reko dete trci.
Da li te je dugo čekala?Ja zakasnio po dete![]()
Oko 15 min. Al sam prebacio na majkuDa li te je dugo čekala?
Ako ti zatrebaju svjedoci, dovedi jeOko 15 min. Al sam prebacio na majkuda je ona rekla do 22
Dešava se svakome da zaboravi. Nismo vakcinisani protiv tog.Ja zakasnio po dete![]()
To je kad ne kreneš na vreme.Oko 15 min. Al sam prebacio na majkuda je ona rekla do 22
Uzmi po kasiku koka kole na svakih 5minПовратим спавам повратим спавам не могу да једем доста ми је лоше,још идем до купатила-треба да се среди,кажем јер ја нмг.лоше ми ,одем опет заузето и тек следећи пут могу.