- Poruka
- 50.449
Mi smo mislili da će stvarno da te maže... Nemojte da nas dovodite u zabluduBilo je to više figurativno... mislim to za mazanje na leba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo mislili da će stvarno da te maže... Nemojte da nas dovodite u zabluduBilo je to više figurativno... mislim to za mazanje na leba

To mislis, ti i ja ko eurokrem, pa buraj oces crni ili beli deonije precizirala koji Dejan
Ja ga zamislio kako viri iz tegle i ceka da otvore poklopacMi smo mislili da će stvarno da te maže... Nemojte da nas dovodite u zabludu![]()
Ja ga zamislio kako viri iz tegle i ceka da otvore poklopac![]()

Ja ću si ćutim. Ne volem jedan deo uopšteTo mislim, ti i ja ko eurokrem, pa buraj oces crni ili beli deo![]()
Ili ko onaj twix i jedan i drugi hrskavi, preliveni čokoladomTo mislim, ti i ja ko eurokrem, pa buraj oces crni ili beli deo![]()
Ja ga zamislio kako viri iz tegle i ceka da otvore poklopac![]()
Zaebo sam se, hteo sam.da napisem, "mislis" pa mi ode na MJa ću si ćutim. Ne volem jedan deo uopšte![]()
I losi za varenjeIli ko onaj twix i jedan i drugi hrskavi, preliveni čokoladom
cipiripi mi uvek bio lepšiJa ću si ćutim. Ne volem jedan deo uopšte![]()
Dal je odnos eurokrema 50% 50%Ja ću si ćutim. Ne volem jedan deo uopšte![]()
Ja pročitala- Otvori teglu!@Nina otvori temu ako nema![]()
Taknuto maknutoZaebo sam se, hteo sam.da napisem, "mislis" pa mi ode na M
Aj neka bude MTaknuto maknuto
Meni sve jedno, šta znamcipiripi mi uvek bio lepši
@Baudrillard ako mozes odgovori Dekijucipiripi
Kad je bal nek je balAj neka bude M![]()
Nisam valjda opet rekao nesto pogresno@Baudrillard ako mozes odgovori Dekiju

Ma gde...nista se ne rimujeNisam valjda opet rekao nesto pogresno![]()
Jesi, i sada ćemo da te skuvamo, buhahahaNisam valjda opet rekao nesto pogresno![]()
Izvini se odma!Nisam valjda opet rekao nesto pogresno![]()