qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.057
Poslednji kralj Škotske je dobarSad gledam što sam njegovo odgledala. Ovaj Atonement je dobar film.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslednji kralj Škotske je dobarSad gledam što sam njegovo odgledala. Ovaj Atonement je dobar film.
A spominjala si ga? Nisam vidjela.Da, upravo sam pisala da to nije ljubavni film već drama.
Tom ulogom se proslavio. Mada obožavam Vitakera , onako brzinski sam "odgledala" film.Poslednji kralj Škotske je dobar
Sad provjerih, nisam ni to gledala.Poslednji kralj Škotske je dobar
A spominjala si ga? Nisam vidjela.
Da, meni je čak nekako i poetičan. Mislim da je prema noveli i rađen.
Nisam ni znala da je tu igrao. Volim ga u
https://www.google.com/search?q=penelope+film+glumci&client=firefox-b-d&sca_esv=e411ff6a35958a33&sxsrf=ADLYWILCAIGfq76ZGQn3vBAJoxEVDlD9cw:1729433406330&ei=Pg8VZ6HYE_uR9u8P-OKDuA0&ved=0ahUKEwih7-K-kZ2JAxX7iP0HHXjxANcQ4dUDCA8&uact=5&oq=penelope+film+glumci&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiFHBlbmVsb3BlIGZpbG0gZ2x1bWNpSMMPUGJYjQpwAXgBkAEAmAGRAaABpAaqAQMwLje4AQPIAQD4AQGYAgegAucFwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICDRAAGIAEGLADGEMYigXCAgYQABgWGB7CAgUQIRigAcICBRAhGJ8FwgIHECEYoAEYCpgDAIgGAZAGCpIHAzEuNqAH2hQ&sclient=gws-wiz-serp
i https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pokajanje+film+glumci
Odavno i to više putaMi? Za pedofiliju? A ne moderatori koji otvaraju takve teme? E sad ću
da se krstim i levom i desnom nogom.
Evo saćuIzvini se Dekiju
Trebalo bi da me više ništa ne iznenadjuje. Na žalost, još uvek može.Odavno i to više puta
Čak su i Moljca zatvorili na nekolimo dana
Sve,sve, al pedofilija!
Koliko neko može da bude glup da tako nešto zaključi iz našeg pisanja
Ma dovoljno je kliknuti na link, ovaj dolje je Atonement, sad vidim.Uh,ala sam ga zdudala sad. Ko može sad ovo da odvoji lepo da se vidi.
I taj split sam onako gledala, sad da me pitaš šta je radnja nemam pojma.Ma dovoljno je kliknuti na link, ovaj dolje je Atonement, sad vidim.
Vidim da glumi i u onom "Split", o tom su mi pričali, ali isto ne odgledah.
Mislim čak da je on nekako povezan s još nekim filmovima, radnjom ili čime već.
Neka podijeljena ličnost? Jel tu ona iz The Queen's Gambit?I taj split sam onako gledala, sad da me pitaš šta je radnja nemam pojma.
Da, podeljena ličnost ali za glumce ne znam.Neka podijeljena ličnost? Jel tu ona iz The Queen's Gambit?
Moguće je i da sam ga pomiješala s nekim drugim filmom, idem vidjeti.
https://www.imdb.com/title/tt4972582
Je, ona je tu. Pa to radio Shyamalan? To nisam znala.
Nisam znala za ovo.Taj Split nisam gledao, vidim sad da ima i nastavak Glass i da je radnja povezana s filmom Unbreakable. Unbreakable sam gledao i dobar je film.
Unbreakable je onaj sa Brus Vilisom, kad je neuništiv.Nisam znala za ovo.
Ma to znam, gledala sam. Nisam znala da ima nastavak.Unbreakable je onaj sa Brus Vilisom, kad je neuništiv.
E to je ta poveznica o kojoj su mi govorili, s tim Unbreakable, ali ni njega nisam gledala. Isto Shyamalan.Taj Split nisam gledao, vidim sad da ima i nastavak Glass i da je radnja povezana s filmom Unbreakable. Unbreakable sam gledao i dobar je film.
Mogla bih ovo da gledam 1000X i nebi mi dosadilo.

U kojem filmu Bruce nije neuništiv? Bio je i onaj vic zašto on nije glumio u Titanicu? Jer bi ih sve spasio na kraju, hahaha.Unbreakable je onaj sa Brus Vilisom, kad je neuništiv.
Ja sam nekad bio ozbiljan filmofil, do pre jedno desetak godina, kad su u Holivudu prestali da snimaju kvalitetne filmove. A ranije sam skoro svaki dan gledao po jedan film. Sad prođe pola godine da ne odgledam ništa.E to je ta poveznica o kojoj su mi govorili, s tim Unbreakable, ali ni njega nisam gledala. Isto Shyamalan.
Njegovi koji mi prvi padaju na pamet su "Signs" s Gibsonom i "The Happening". Mislim da ima veze i sa serijom "Wayward Pines".
U Unbreakable ja baš neuništiv, pogledaj film, dobar je.U kojem filmu Bruce nije neuništiv? Bio je i onaj vic zašto on nije glumio u Titanicu? Jer bi ih sve spasio na kraju, hahaha.