Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dajte neku lepšu temu. Sve od škole sam pobrisala u mozgu.
Sto :lol: ja sam bio zastupnik za ucenicka prava "djak ministar" branim ucenike :smeker: Tu sam bio samoprozvan, tehnicka skola ostale bolelo uvo, rekoh ja cu :namcor:

I pozove me psiholog da stanem u odbranu drugara iz razreda koji je imao 22 neopravda i da mu pomognem, i slucajno pogleda u dnevnik ja imam 19 :rotf:To je bila jedna od najjacih fora. Rekao sam to sad nije tema z:hm:

Inace sve te neopravdane sam dobijao zbog caleta koji je isao sa mnom jedno vreme da vidi da ne bezim mozda negde, u sustini covek je kasnio na svoj posao i naravno ja zajedno sa njim. Meni bilo krivo da sam bar bezao sa svih tih casova, nego sam ih sve izdobijao zbog njega, posle isao da pravda, niko nije hteo da mi veruje da kasnim zbog sopstvenog oca z:hm:

Sto :lol: ja sam bio zastupnik za ucenicka prava "djak ministar" branim ucenike :smeker: Tu sam bio samoprozvan, tehnicka skola ostale bolelo uvo, rekoh ja cu :namcor:

I pozove me psiholog da stanem u odbranu drugara iz razreda koji je imao 22 neopravda i da mu pomognem, i slucajno pogleda u dnevnik ja imam 19 :rotf:To je bila jedna od najjacih fora. Rekao sam to sad nije tema z:hm:

Inace sve te neopravdane sam dobijao zbog caleta koji je isao sa mnom jedno vreme da vidi da ne bezim mozda negde, u sustini covek je kasnio na svoj posao i naravno ja zajedno sa njim. Meni bilo krivo da sam bar bezao sa svih tih casova, nego sam ih sve izdobijao zbog njega, posle isao da pravda, niko nije hteo da mi veruje da kasnim zbog sopstvenog oca z:hm:
Ni mi ti sad ne verujemo :roll:

:fdlan: Tata, ti li si? Tata.jpg

Jarac tipični🙄

Ja ne znam jel nastavnici jos uvek imaju praksu da pisu ocene u svesci pa ih onda prenose u dnevnik ili izvlace neki prosek :lol:

Imao sam iz jednog predmeta nastavnika koji je za svaku mogucu aktivnost upisivao ocenu u tu svesku.

I dodje vreme za cas i ja se javim da popravim neku trojku valjda, on me prvo pita jesam li doneo "domaci", ja ladno zaboravio i tu mi upise prvo 1, pa mi onda dozvoli da popravim ocenu, i onda me pita za popravku nesto sto nisam nikad cuo, tako da i za to upise pored one trojke jos jednu jedinicu :lol: Jer kod njega je bilo znas/ne znas sedi 1.

Posle 5 minuta nas "iznenadi" i kaze da ce redom da propituje novo gradivo koje je predavao, i resi da krene od sredine da ne bude uvek pocetak i ladno prozove opet mene, i ja naravno ne znam jer sam se cimao da popravim staro gradivo i tu dobijem jos jednog keca. 3 komada za manje od 45 minuta iz istog predmeta pa vi vidite :smeker:

To je vec bio kraj srednje skole, ali eto desavalo se i to pa sam preziveo :p Iz tog predmeta sam bio najslabiji ali sam na kraju godine nekako izboksovao neku klosarsku cetvorku ili trojku ne mogu da se setim.
Da, postoji i dalje ta praksa kod nastavnika.
L stalno dobija pluseve za aktivnost na času.
Dobro joj dođe kad treba da popravi prosek ocena ili kad su joj ocene na granici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back