- Poruka
- 384.560
cccc daš mu mali prst a on hoce celu šakuBolje kasika, manje su sanse da se posece ili odlomi deo.
Meni je majka zabranila da kuci otvaram i zatvaram tegle... prezubio sam jednu
I da cmoknem gazdaricu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cccc daš mu mali prst a on hoce celu šakuBolje kasika, manje su sanse da se posece ili odlomi deo.
Meni je majka zabranila da kuci otvaram i zatvaram tegle... prezubio sam jednu
I da cmoknem gazdaricu![]()
Aman, Selma lik spava, zabole ga uvo što s ti putovao od 12@tab503 je l' si smislio?![]()
Nadam se da je ne koristiš za tegle
I ja tebe
ženo..obožavam te![]()
Mogao si to i dronom, elegantno, a ne ovako dramatično.
Da, gledaćemo ga svi.Joj, ovo je dobar film.
Znaš ti onaj vic kad Mujo i Haso beže iz zatvora? A oko zatvora kanal pun gomana koji treba da preplivajuImamo i bazen, skačemo u bazen na glavu, kad smo dobri napune ga i vodom![]()
NeZnaš ti onaj vic kad Mujo i Haso beže iz zatvora? A oko zatova kanal pun gomana koji treba da preplivaju![]()
Jel, ne talasaj?Znaš ti onaj vic kad Mujo i Haso beže iz zatvora?
Pa popeli se na zid od zatvora i sad treba da skoče dole u kanal. Mujo skoči prvi, pita ga Haso koliko je duboko, ovaj mu kaže do članaka. Skoči i Haso, a ono gomna do brade. Kaže Muji: Ebem ti mater, što lažeš da je do članaka. Ovaj mu kaže: Ko ti je kriv kad ne znaš skakati na glavu.
cccc daš mu mali prst a on hoce celu šaku![]()
Aman, Selma lik spava, zabole ga uvo što s ti putovao od 12![]()
Nema više "nas", sad ćemo nestati s lica zemlje.Da, gledaćemo ga svi.![]()
Nema više "nas", sad ćemo nestati s lica zemlje.
Zar ne vidiš da ne smijemo otvoriti novu, a niti mrdati iz ove.
Meni to ne izgleda dobro.![]()
Smišlja kako će nas po kratkom postupku.
JEL se rodio taj koji je nama stao u kraj?Nema više "nas", sad ćemo nestati s lica zemlje.
Zar ne vidiš da ne smijemo otvoriti novu, a niti mrdati iz ove.
Meni to ne izgleda dobro.![]()
asocijacija kako ste za malo izbegli kaboomSmišlja kako će nas po kratkom postupku.
Ovaj film je neka asocijacija.![]()
Snowko, dobio si zeleno svjetlo.
Nemoj nas samo, kao Mojsije, voditi svojoj komšinici.Nisam siguran sta to znaci sa onim avionima![]()