- Poruka
- 27.845
Šta se radi ovde? Jede se ili...
Ko stigao prvi i skuvao kafu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa izmedju ostalog i to...Kaži sex da te ceo svet razume.
Nije niko jos dogovorili smo se ko zadnji dodje da skuva kafu.. i eto tebe.Šta se radi ovde? Jede se ili...
Evo lupetamo ko Maksim po diviziji, kako si ti lepojko?Šta se radi ovde? Jede se ili...

Pa posle ovoga samEvo lupetamo ko Maksim po diviziji, kako si ti lepojko?![]()

Slou daun Milančee. pa nema još 9, će se ukokaš načisto!Pijem drugu već
Pravi zavisnik
Nadam se samo da me @Child of light nije čula, mnogo je nešto ljubomorna ovih dana... na dijeti je pa je nervoznaPa posle ovoga sam
Evo čekam petak da ga uvatim i pustim pa onda malo svirke večeras pa još 2 dana rada i napokon zasluženi odmor! Brojim sitno k'o vojak pred skidanje.
E ako si mi rekaoSlou daun Milančee. pa nema još 9, će se ukokaš načisto!

I Serafim ti je rekla da si flertaros.. ja stvarno ne znam sta one hoceNadam se samo da me @Child of light nije čula, mnogo je nešto ljubomorna ovih dana... na dijeti je pa je nervozna

znaš kako se kaže "tudja ruka ojed ne češe"E vala sad cu i ja da skuvam sebi kafu.. nema nista od vasih virtuelnih kafica.. naucio sam to jos 1997 godine na mIRC-u
Daaa vi ste svi male bebe za mirc

to je bilo bas kuliskato neki Madjar, Janoš FlertarošI Serafim ti je rekla da si flertaros.. ja stvarno ne znam sta one hoce![]()
ni ja, mi smo se igrali partizana i nemacaNisam ni na mircu i na icq bio nikad
Srećno detinjstvo![]()
Ne znam ja sam se trudio da pricam sam japanka kolumbijkama itd itd.. i vidi me sadZnas sta je jos bilo dobro? Kad nije bio svaki drugi ozenjento je bilo bas kuliska