Али само оне које имају столицу у УН,Živeli svi narodi i sve zemlje![]()
тврду столицу наравно!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али само оне које имају столицу у УН,Živeli svi narodi i sve zemlje![]()
Živio Jeljcin! Živio Hosni Mubarak!I Spanija i Portugal!
Али само оне које имају столицу у УН,
тврду столицу наравно!

Пешкиријада на ГолијиDodaj mi peskir event - Golija 2024
Dodjite da se druzimo!
i Pervez MusharafŽivio Jeljcin! Živio Hosni Mubarak!

Živio Jeljcin! Živio Hosni Mubarak!

Ja imam neki program pise to sto ti kazes.. nesto utilities ako je to to.који сте ви утилитаристи...![]()
Хашим Хосни МубараковићŽivio Jeljcin! Živio Hosni Mubarak!
Šta to znači?који сте ви утилитаристи...![]()

ja bi pridodo i neki paradajzić...Jede se krastavac slanina masline i tost
Nije mi jos stigaoja bi pridodo i neki paradajzić...
Let the sunshine in.Утилитаризам (латински utilis, енглески utility – корист, корисност) је етичка теорија која тврди да је најбоља акција она која максимизира корисност. „Корисност” се дефинише на различите начине, обично у смислу благостања чулних ентитетаŠta to znači?
Kaži sex da te ceo svet razume.Утилитаризам (латински utilis, енглески utility – корист, корисност) је етичка теорија која тврди да је најбоља акција она која максимизира корисност. „Корисност” се дефинише на различите начине, обично у смислу благостања чулних ентитета
Pa kupi onaj plastični u maxiju da premostiš dok ne stigne ovaj organskiNije mi jos stigaoLet the sunshine in.
E...Утилитаризам (латински utilis, енглески utility – корист, корисност) је етичка теорија која тврди да је најбоља акција она која максимизира корисност. „Корисност” се дефинише на различите начине, обично у смислу благостања чулних ентитета