- Poruka
- 75.254
Princ Moohamed Ibn al Red
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ima 5,6 žena...Princ Moohamed Ibn al Red
Kako ne reče kamila nego konj..Koje sam sreće, tačno bih bila prinčev konj. Ili opet švalja.
To je samo kamuflaža, moj ti, inače su ko zna gde jer znamo da nisu baš toliko vredne da non-stop uređuju nešto.Čuvajte se deco žena kojim kad pogledaš profil non stop piše "uređuje detalje naloga" jerbo to nisu čista posla
Ne smem da ti kažem.Kako ne reče kamila nego konj..
Ima replika iz jedne serije, parafraziracu: Feminizam je prosao ceo krug, zene se sada skoluju da bi opet bile krojaciceKoje sam sreće, tačno bih bila prinčev konj. Ili opet švalja.
Danas je popodneDJutro svima
Sedi 1Danas je popodne
HeheJa spavala do pola osam
Koja serija?Ima replika iz jedne serije, parafraziracu: Feminizam je prosao ceo krug, zene se sada skoluju da bi opet bile krojacice
Ne zameri tvoj posao je tezak i divan nego nekako mi bilo u skladu sa pricom
To se zove "besmisao za humor" i vrhunac je ipak kad sediš sa par ljudi, tebi idu suze i gušiš se od smeha, oni samo što ne počnu da se krste, mrtvi ozbiljni. Ne pitaj kako znam.Prim.prev.
Osnovna vrednost konjskog humora je ta što ga niko ne razume pa ni on sam ali njemu je to ipak smešto pa sam sebe zasmejava što je vrhunac ludila. Samo kažem.
Neko americko sr.anje, onaj lik sto prodaje camce i oruzje i ima tri cerke, jedna hoce da bude dizajner pa je sestra zezaKoja serija?
Ne zameram, ja svoj posao volim, zaista volim. Umorna sam kad mi se napakuje sve, ali ne bih ništa menjala.
Pa kad nema ko drugi, mora covek sam da se zasmejavaPrim.prev.
Osnovna vrednost konjskog humora je ta što ga niko ne razume pa ni on sam ali njemu je to ipak smešto pa sam sebe zasmejava što je vrhunac ludila. Samo kažem.
Ne znam to ali opet ide Dexter, do jaja serija, nije nova ali vrhNeko americko sr.anje, onaj lik sto prodaje camce i oruzje i ima tri cerke, jedna hoce da bude dizajner pa je sestra zeza
Prekjučer sam si napravio bolonjezeDok sam po cijeli dan radila, ovih dana, sve sam razmišljala (gladne gujice) vala u subotu ću praviti ovo, ono, ovo, ono, i ovo!
Sad mi mrsko kuhati a sve mi se jede i ovo i ono!
Neko da me pozove na ručak?
Mogu pržene paprike s lukom ili pohovane tikvice, hvala unaprijed!