qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.057
Upravo sam to hteo da napišem, izgleda da previše idemo po suncu gologlaviAko je za utehu, ni ja ništa ne kontam.
Lupilo nas sve kolektivno sunce i petak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam to hteo da napišem, izgleda da previše idemo po suncu gologlaviAko je za utehu, ni ja ništa ne kontam.

Ja nisam radila i skoro da nisam izašla iz kuće, osim da nešto donesem. Ali sutra je novi dan, radna subota, jeeej.Ako je za utehu, ni ja ništa ne kontam.
Da, samo stavi periku i bit ćeš ista ja.![]()

Plave oke vec imam, bradu sam obrijao, kupio priku sa loknama... sve je tu da dobijem cmoku od komsinice![]()

Ovde da li smeh ili srce.Do jaja
Ništa bez američkog njesraa koje ti u dušu prione
Moćna muzika
Osetim se ko neki muževni lik a ne jogurt![]()
Nešto u čemu ću biti komotna.@mali roker , ne znam kakav stil oblačenja voliš, ali meni su crne pantalone čest izbor, samo menjam bluze, obuću, nakit. Ili haljina, neka koja može i svaki dan i posebnog dana. Ne mora da bude posebna, dovoljne su sandale i neki nakit.
Proći će i subota.Ja nisam radila i skoro da nisam izašla iz kuće, osim da nešto donesem. Ali sutra je novi dan, radna subota, jeeej.
Nzm ni ja.I dalje ne znam šta roki traži.
Nema šanseRoki otvara sljedeću kafanu?
Imam odmor u septembru.
Radila sam i... nije dobro![]()
Ja hoću !
Imam i ja a ne koristi mi se...

Zašto @pikax srcuje ovo?Nema šanse
Možda zato što isto mislimoZašto @pikax srcuje ovo?
A šta mislite?Možda zato što isto mislimo
Za otvaranje nove kafaneA šta mislite?
Ma znam u vezi čega, nego šta isto mislite da ne treba da otvoriš kafanu?Za otvaranje nove kafane