bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pricaju, kako ne. Cele recenice nauce.tigrice ne pričaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricaju, kako ne. Cele recenice nauce.tigrice ne pričaju
šta papagaj može da ti kaže što već nisi čuo?Pricaju, kako ne. Cele recenice nauce.
Ovo je i za srce i za smeh.Moju dušicu nikad ne bih popapala. Žilav je i za roštilja, ima 7 godina, al kljuna ne zatvara od jutros. Mijenjam papigu, prekrasan,.. za 3 dece, povoljno.
Ovaj je setao svuda po stanu. Dodje mi na sto. A norm mu je bio da slece na glavešta papagaj može da ti kaže što već nisi čuo?

Jeste li mi dobri, i da li ste bili dobri?![]()
@bmaxa ,ovaj je zauzeo ceo stan, i sad mi kaže da sam zloćko.Ovaj je setao svuda po stanu. Dodje mi na sto. A norm mu je bio da slece na glave![]()
Šta ti je?@mali roker ,može..
ma smejem se od muke. Zbibči mi med. tehničara injekciju, al neće više... sad mi se obe noge oduzele..
Aj kad si tu otvaraj novu, pa da iznenadimo ove sto su resili da spavaju do kasno u sredu
Jesmo, dobri smo.Jeste li mi dobri, i da li ste bili dobri?![]()
Ko su ti, da nisu priuceni soferi, ko u ZTK dok sam radio?@mali roker ,može..
ma smejem se od muke. Zbibči mi med. tehničara injekciju, al neće više... sad mi se obe noge oduzele..
Drago mi je. Kako je cerkica?Jesmo, dobri smo.
Najbolja je fora kad prikazuju kako kupuju kuce na egzoticnim mestima od pola do milion dolara, ono ko da je to norm tamo.Gledam sinoc opet Potraga za srecom, ajd sto nas hebu reklame, nego sto nas i americka produkcija zahebava sa nerealnim stvarima. U filmu klinac ima 5 (po podacima na netu imao je 3 kada su zavrsili na ulici). Znaci to je malo dete, koje je majka napustila u tom trenutku, jede sta ima i kad ima, jedva da spava i stalno jurca sa njim po gradu, i u celom filmu pusti samo jednu suzicu kada je izgubio igracku![]()
MA ova kao da je šleper vozila...Ko su ti, da nisu priuceni soferi, ko u ZTK dok sam radio?
Dobro je.Drago mi je. Kako je cerkica?
Ja više od njih cekam da prodju još ova dva tri dana, pa da predahnemo od skolo
Istuširala se i mokre kose otišla na neki rođendan, i sledećeg dana me sve pokočilo.. Od ponedeljka..Šta ti je?
Zbog čega primaš inekcije?
kako neiskusnoIstuširala se i mokre kose otišla na neki rođendan, i sledećeg dana me sve pokočilo.. Od ponedeljka..
te bratHvala ti što se nisi naljutio jer nisi znao što se smejem.. A stvarno si me nasmejao i mnogo mi to znači.kako neiskusno
nemoj to više da radište brat
Nisam tuAj kad si tu otvaraj novu, pa da iznenadimo ove sto su resili da spavaju do kasno u sredu
desi kad nisiNisam tu