Knjiški moljci XXIII - Waterfall sparkling cafe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

buksna

Reč buksna u srpskom ima višestruko značenje. Kod majstora starog kova koji koriste termine iberlauf, hilzna, trahebli i gefufna označava čauru ili zevčicu. Električari buksnom nazivaju klemu ili stezaljku koja omogućava električni spoj metalne žice sa nečim. Kod mlađe populacije sklone rekreacionim drogama buksnom se naziva džoint ozbiljnijih dimenzija

kad ćale električar sinu sklonom rekreaciji uz pomoć kanabisa kaže: „Sine, donesi one dve buksne iz fioke“, klinac do zadnjeg trenutka ne zna šta da očekuje...

Ima neki velemajstor Branimir Maksimovic i pomesaju me sa njime na skype, hoce da zakazu match, reko jeste li sigurni da sam taj Maksimovic?
:hahaha:
Moj imenjak i prezimenjak je neki super fudbaler
Vezista Budućnosti u PG

Sviđa mi se to vezista budućnosti kao sintagma

buksna

Reč buksna u srpskom ima višestruko značenje. Kod majstora starog kova koji koriste termine iberlauf, hilzna, trahebli i gefufna označava čauru ili zevčicu. Električari buksnom nazivaju klemu ili stezaljku koja omogućava električni spoj metalne žice sa nečim. Kod mlađe populacije sklone rekreacionim drogama buksnom se naziva džoint ozbiljnijih dimenzija

Pa i džoint znači zglob

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back