- Poruka
- 112.290
Savremeni izraz za džointZvuči kao kao neki čavao za zavjese
Meni zvuči ko neki deo za kola

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savremeni izraz za džointZvuči kao kao neki čavao za zavjese
Ima neki velemajstor Branimir Maksimovic i pomesaju me sa njime na skype, hoce da zakazu match, reko jeste li sigurni da sam taj Maksimovic?Hoćemo partiju?
kad ćale električar sinu sklonom rekreaciji uz pomoć kanabisa kaže: „Sine, donesi one dve buksne iz fioke“, klinac do zadnjeg trenutka ne zna šta da očekuje...
Ne, nego - ju, naopakoValjda ju i naopako![]()
Što nisi igrao, pa da se šokiraju kad te lako razbiju.Ima neki velemajstor Branimir Maksimovic i pomesaju me sa njime na skype, hoce da zakazu match, reko jeste li sigurni da sam taj Maksimovic?
![]()
NeValjda ju i naopako![]()
Ebote, SAD SAM HTELA DA NAPIŠEM- VALJDA JA BABA ZNAM KAKO SE KAŽE!Ne, nego - ju, naopako
Valjda znam sta baba kaze![]()
Necu coveku da skidam rejtngŠto nisi igrao, pa da se šokiraju kad te lako razbiju.![]()
Moj imenjak i prezimenjak je neki super fudbalerIma neki velemajstor Branimir Maksimovic i pomesaju me sa njime na skype, hoce da zakazu match, reko jeste li sigurni da sam taj Maksimovic?
![]()
termine iberlauf, hilzna, trahebli i gefufna
buksna
Reč buksna u srpskom ima višestruko značenje. Kod majstora starog kova koji koriste termine iberlauf, hilzna, trahebli i gefufna označava čauru ili zevčicu. Električari buksnom nazivaju klemu ili stezaljku koja omogućava električni spoj metalne žice sa nečim. Kod mlađe populacije sklone rekreacionim drogama buksnom se naziva džoint ozbiljnijih dimenzija
Na njegovom te...Što nisi igrao, pa da se šokiraju kad te lako razbiju.![]()
Da, dobro zvuciMoj imenjak i prezimenjak je neki super fudbaler
Vezista Budućnosti u PG
Sviđa mi se to vezista budućnosti kao sintagma
E daPa i džoint znači zglob
Sram te bilo!Na njegovom te...
Nešto+zbiju
Moj ti nabaci kiloSram te bilo!
Od mog padneš u bunilo.Moj ti nabaci kilo
A ranije su milancetu to govorili za njega i mene...Get a room!![]()
U need a boorekBoles'