Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Da, kuha se. Želatinasto i slatko.Recept
Našla...izgleda na ne sme puno da se pojede![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kuha se. Želatinasto i slatko.Recept
Našla...izgleda na ne sme puno da se pojede![]()
Agathu Christie jako volim. Mislim da sam sve njene knjige pročitala.Odgledala sve.
Ostao mi samo ovaj novi sa Branom, trenutno u bioskopima.
Isto sam htela da joj kažem!Potrazi da nije neki malware?
Na antivirus?Potrazi da nije neki malware?
Zato što je radnja serije odavno premašila događaje u knjiziАли је солидна серија. Са бзв крајем...
Нисам читао књигу, али по свем што знам о серији, отприлике је тако...Zato što je radnja serije odavno premašila događaje u knjizi
I sigurno Martin nije smislio onako dobila kraj
Ja mislim da ni Martin ne zna kako je hteo da završi ceo serijal, zato nikad neće ni napisati preostale dve knjige.Zato što je radnja serije odavno premašila događaje u knjizi
I sigurno Martin nije smislio onako dobila kraj
Ja imam sve knjigeНисам читао књигу, али по свем што знам о серији, отприлике је тако...
Ma SPALIO je nastavke u nastupu ne znam ni ja čega!!!!Ja mislim da ni Martin ne zna kako je hteo da završi ceo serijal, zato nikad neće ni napisati preostale dve knjige.
Suchet je neprevaziđen.Agathu Christie jako volim. Mislim da sam sve njene knjige pročitala.
Što se tiče Poirota u seriji, odličan mi je David Suchet.
Pogledala filmove "Murder on the Orient Express" i "Death on the Nile", Veneciju još nisam.
I nisu mi bili ništa posebno. Ok za odgledati, ali to je to.
Kao Daenerys je. Samo poludio.Ma SPALIO je nastavke u nastupu ne znam ni ja čega!!!!
Nije on uopšte poludeo, okrenuo se onome što traži manje napora, a donosi podjednaku zaradu. Piše spin-off knjige, pomaže na scenariju za House of the Dragon i tome sličnoKao Daenerys je. Samo poludio.
Mora da ima Targaryen krvi u njemu.
Isto.Agathu Christie jako volim. Mislim da sam sve njene knjige pročitala.
Što se tiče Poirota u seriji, odličan mi je David Suchet.
Pogledala filmove "Murder on the Orient Express" i "Death on the Nile", Veneciju još nisam.
I nisu mi bili ništa posebno. Ok za odgledati, ali to je to.
Ima nas nekoliko ovde koji nismo gledaliPričaćemo ti i ja, o serijama koje ne gledamo
Mislim da sam jedina koja nije gledala GOT.
Ovo je bila šala.Nije on uopšte poludeo, okrenuo se onome što traži manje napora, a donosi podjednaku zaradu. Piše spin-off knjige, pomaže na scenariju za House of the Dragon i tome slično
Obožavam Poaroa, mislim na BBC ekipuIsto.
David Suchet je odlican kao Poirot.I za mene jedini pravi.
Citava ta BBC ekipa koja je radila seriju je sjajno i verno oslikala A. Christie romane.
Kenneth Bragnah kao Hercule Poirot, uz svo duzno postovanje prema njegovom trudu i vremenu koje je ulozio, je cisti promasaj. Gledala sam u neverici.
Mada je oko sebe okupio zanimljivu ekipu poznatih glumaca.
Znam da je fanatični mačkarKao Daenerys je. Samo poludio.
Mora da ima Targaryen krvi u njemu.
Upravo tako!Isto.
David Suchet je odlican kao Poirot.I za mene jedini pravi.
Citava ta BBC ekipa koja je radila seriju je sjajno i verno oslikala A. Christie romane.
Kenneth Bragnah kao Hercule Poirot, uz svo duzno postovanje prema njegovom trudu i vremenu koje je ulozio, je cisti promasaj. Gledala sam u neverici.
Mada je oko sebe okupio zanimljivu ekipu poznatih glumaca.