bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
uh, morao sam sam kafu da skuvam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Obavezno fotka da te vidim na bicikli
I ona korpa napred, da viri praziluk, pola metra![]()
Mikac, znas li bez ruku
I dva tockica pomocnaE, to je, dvoumim se između ova dva ..ali poznajući sebi, izgleda ce da bude prvi, nekako nisam za ove druge
Vozim vec 17 god, i to smatram svojom najboljom odlukomJa bih volela da znam da vozim auto
Bicikl valjda nisam zaboravila...dugo ga nisam vozila..
Kazu da se to ne moze zaboraviti.Ja bih volela da znam da vozim auto
Bicikl valjda nisam zaboravila...dugo ga nisam vozila..
Sada gledam ceneE, to je, dvoumim se između ova dva ..ali poznajući sebi, izgleda ce da bude prvi, nekako nisam za ove druge

Ja sam ga platila duplo manje pre par godina! Preteraše!I dva tockica pomocna![]()

Znam, i bez obeMikac, znas li bez ruku![]()
I ja, prvih 5 metaraZnam, i bez obe

Najvise oziljaka u zivotu sam dobio dok sam naucio bez ruku da vozim biciklZnam, i bez obe
I ja volim kad ne padaNe volim ni leto ni zimu, najviše volim onih desetak dana tokom jeseni i proleća kad je temperatura oko 20 stepeni i ništa ne pada![]()

Da imaš uši da te usporavaju...Najvise oziljaka u zivotu sam dobio dok sam naucio bez ruku da vozim bicikl
Ja sam mnogo vozila bickl, nisam silazila s njega, pa mogla sam svaštaI ja, prvih 5 metara![]()

Neko mi zatego onu zicu u glavi sto drzi usiDa imaš uši da te usporavaju...
Zamisljam akrobacije, skok sa zadnjeg na prednji tocak, voznja unazad, stoj na zadnjem tocku...Ja sam mnogo vozila bickl, nisam silazila s njega, pa mogla sam svašta.... dok nisu dosli deca. Kad je doslo prvo bicikl zamenila kolica, kad je doslo drugo prebacili smo se u auto...i to je to
![]()
Izgubio si osecaj za balans od lupanja po bubnjevimaNajvise oziljaka u zivotu sam dobio dok sam naucio bez ruku da vozim bicikl

Kad sam proslu godinu kupovala za decu, one bolje bili od oko 500e ( retko negde manje) pa više, ovde kod nasSada gledam ceneJa sam ga platila duplo manje pre par godina! Preteraše!
Otopičeš se SneškoJedva nađoh kvadrat sunca, da se ogrejem malo![]()
Kuuuuul
Vozi mi se skejt
Nisam nikad
Sad mi je vrijeme

Jesi skinula onih 100 pesmica da pravimo bend i idemo na Evropsku turnejuIzgubio si osecaj za balans od lupanja po bubnjevima
Aa, na drugom forumu mi je nik Feniks, hvala :*Otopičeš se Sneškočuvaj se
Podvojena ličnostAa, na drugom forumu mi je nik Feniks, hvala :*