Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Šta čitaš?Ubija covek kako pise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta čitaš?Ubija covek kako pise
Vozi mi se skejt
Nisam nikad
Sad mi je vrijeme
To sam prilično savladao pre nekoliko godinaMeni rolere
Jesam nekad, zavrsilo se neslavno
Ja sam se otkazala, nakon što sam uganula ruku ( pri padu)To sam prilično savladao pre nekoliko godina

Pa jedino da mi budes uciteljica...Ko je za vožnju biciklom?
Nisam ga vozila par godina, vreme je.
Kada živim na brdu![]()
Ja bi da si prvo kupim bicikl. To mi je na listi.Ko je za vožnju biciklom?
Nisam ga vozila par godina, vreme je.
Kada živim na brdu![]()
Može!Pa jedino da mi budes uciteljica...
ne znam da vozim bicikl.
Imam ja dva, ne znam gde si, evo zajmim ti ga za vožnju.Ja bi da si prvo kupim bickl. To mi je na listi.
Imala sam dva, drugi su prisvojili, sad planiram treci, i zakljucacu ga tri puta
IstoMislim da mi je leto najduže godišnje doba, a najmanje ga volEm.
Mogu ja! Ali samo ako imaš bicikl sa pomoćnim točkićimaMože!
Imam ja dva, ne znam gde si, evo zajmim ti ga za vožnju.
Ja sam vozila jedno vreme, baš baš ali sada sam lenja, vidiš, mogla bih da se aktiviram, taman prolaze vrućine.

HvalaImam ja dva, ne znam gde si, evo zajmim ti ga za vožnju.

Ja sam htela još prošlu godinu da kupim, al kupila sam decu, pa nije stiglo za mene, ali nije zaboravljeno.Ja sam vozila jedno vreme, baš baš ali sada sam lenja, vidiš, mogla bih da se aktiviram, taman prolaze vrućine.
qq my coPre par godina sam se razbila na sred Višnjičke! Vozila sam ulicom, iza mene autobus i ja se uplašim i skrenem desno, nisam podigla prednji točak i raspem se kao gajba jabuka!

Hvala
Pošto si ti na brdu, dođi u Ohriduvozicemo kraj jezera
Ja sam htela još prošlu godinu da kupim, al kupila sam decu, pa nije stiglo za mene, ali nije zaboravljeno.
A kakav imaš? Mislim se kakav da kupim, da li one gradske (da ne kažem ženske) ili sportski neki

U mom kraju nema, zato ga retko i vozim. Ranije sam znala da ga strpam u kola pa odem do 25. maja, pa onda vozim bajs do Gardoša. Sada mislim da bi me hitna morala kupiti na pola putaqq my co
Pa zar nema u blizini nekih biciklistickih staza?
Kod nas nije bas sjajna situacija ali BG bi morao imati dosta njih.

U bre! Joj tamo je baš gužva ali vozila sam, samo izabrati dobar dan.Jedna moja poznanica, na nagovor drugarice, iznajmila pre par godina bicikl na Adi, da naprave krug oko jezera. A ona inače skoro da ne izlazi iz kola, dobro je što nije zaboravila kako se hoda, a ne da vozi bicikl. I ne znam tačno šta je bilo, ali uglavnom onako smotana, uspela je da padne sa bicikla i polomi ruku![]()
Obavezno fotka da te vidim na bicikliJa bi da si prvo kupim bicikl. To mi je na listi.
Imala sam dva, drugi su prisvojili, sad planiram treci, i zakljucacu ga tri puta
Totalno te razumem.U mom kraju nema, zato ga retko i vozim. Ranije sam znala da ga strpam u kola pa odem do 25. maja, pa onda vozim bajs do Gardoša. Sada mislim da bi me hitna morala kupiti na pola puta
U bre! Joj tamo je baš gužva ali vozila sam, samo izabrati dobar dan.
Ako odeš kolima uz parking kartu dobijaš gratis 2 bajsa za odrasle i 2 za decu.
E, to je, dvoumim se između ova dva ..ali poznajući sebi, izgleda ce da bude prvi, nekako nisam za ove drugeZaboravila sam gde si
Imam jedan unisex, mislila sam da će i sin hteti da ga vozi pa sam uzela za oboje
https://www.capriolo.com/sites/defa...660/public/bike/921605-20_0.jpg?itok=83CPzoC8
i ćerka ima ovako nešto, dobila za rođendan od najboljeg druga
https://www.capriolo.com/sites/defa...m_crveni_916280_javitot_0_1.jpg?itok=z6ClQRBU