bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Sad idem na komisiju.Maxo sa srećom oko invalidske.
Ne razumem se u te obračune i procedure, ali ti želim sreću da dobiješ što bolju penziju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad idem na komisiju.Maxo sa srećom oko invalidske.
Ne razumem se u te obračune i procedure, ali ti želim sreću da dobiješ što bolju penziju.
neš...Čitam trenutno i odlična je. Preporuka.
Pogledajte prilog 1372636
Ni ti. Čitaj knjigu.neš...
Ja sam je čitala relativno davno al' da me ubiješ ni slova se ne sećamČitam trenutno i odlična je. Preporuka.
Pogledajte prilog 1372636
Jovanović!? 
Ni slova se sečaš osim da ti se dopala.Ja sam je čitala relativno davno al' da me ubiješ ni slova se ne sećam![]()
Dopala mi se
Knjiga je o čoveku koji od deteta voli da izmišlja priče. Kao odrastao shvata da ne želi da bude pisac,ali da može da prodaje svoje ideje drugim piscima.Ja sam je čitala relativno davno al' da me ubiješ ni slova se ne sećam![]()
Dopala mi se
I dalje se ne sećam ničegaKnjiga je o čoveku koji od deteta voli da izmišlja priče. Kao odrastao shvata da ne želi da bude pisac,ali da može da prodaje svoje ideje drugim piscima.

I ja je čekamOpet o udaji. @Serafim 00 mišljenje?

Ja sam ti ko da sam rođen u Malmeu ili tako nešto, osjetljiv na sunceDal nam je @milance19 jutros osolio doopence![]()
Suštinu ću shvatiti kad pročitam celu knjigu. Sad sam na polovini.I dalje se ne sećam ničega![]()
Mislim, vraća mi se pomalo, ali suština - jok![]()
Je jeKo dete sa tresnje. Ko Milance sa Zeljke i Olje.

Mačee, jesi piškio u more??
Još nisamMačee, jesi piškio u more??
Nekad sam i ja tamo pio kafu,Ja sam ti ko da sam rođen u Malmeu ili tako nešto, osjetljiv na sunce
Na Sunce i plažu mogu tek posle 18h ili ujutro do 9 30
Ali bio sam na kafu jutros u omiljenom kaficu na početku Igaloa
Nisam sad slikao da vidite
Mnogo lep pogled ima na ulaz u Boku i u finom ladu je (pored malog parka)