bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne znam kako je Slavko, bratov tast izašao sa tom cifrom, no ne verujem da je napamet.Ne znam kako je obračunavaju, ali želim ti da ispadne najbolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako je Slavko, bratov tast izašao sa tom cifrom, no ne verujem da je napamet.Ne znam kako je obračunavaju, ali želim ti da ispadne najbolje
Verujem da će se sve završiti najbolje po tebe...Ne znam kako je Slavko, bratov tast izašao sa tom cifrom, no ne verujem da je napamet.
Nemoj u to ulaziti tako na sreću sa vjerom u poštenje. Dobrog advokata i da se dokaže da ti je profesija kumovala bolesti. Onda ti se obračunava kao da imaš 40 godina staža.Ne znam kako je Slavko, bratov tast izašao sa tom cifrom, no ne verujem da je napamet.
Želim ti sve najbolje, brate.Ne znam kako je Slavko, bratov tast izašao sa tom cifrom, no ne verujem da je napamet.
Pa ovi iz bivše firme su cenili da sam za invalidsku.Želim ti sve najbolje, brate.
Sad ćeš bar moći da praviš neke planove, ako ništa drugo.
Do sada je bilo neizvesno, eto sad znaš kako i kuda.
Svako dobro!!!
Bogu hvala. Zdravi smo, radimo... sve u svemu, ne žalim se
Bogu hvala, ide nekako.
Kako si tI?

To je najvažnije.Bogu hvala. Zdravi smo, radimo... sve u svemu, ne žalim se![]()

neki travestiti?Milance je upoznao Željku i Olju.
Onda kupi koke nosilje, prodaješ jaja i boli te stojko!ovaj stan me održava u životu, zidala prababa, terasa u dvorištu, ko da sam na selu Č![]()
Ne smem ništa da radim na sebe, ali svakako da bih frilensovanjem više zaradio ČOnda kupi koke nosilje, prodaješ jaja i boli te stojko!

U čemu programiraš? C++? Koji ti je framework? Koje još jezike znaš?Ne smem ništa da radim na sebe, ali svakako da bih frilensovanjem više zaradio Č
To ću da vodim na ženu.
C pa C++, znam x86 asembler, aarch64 asembler, rust, golang, swift, nim, zig, odin, haskell, zezao se sa još nekoliko.U čemu programiraš? C++? Koji ti je framework? Koje još jezike znaš?
Ne mogu sad, prilično sam psihički istrošen na zadnjem projektu, nemam volje da radim za pare, nešto što me ne zanima.Pa dobro interpreteri su daleko laksi. Ne bi trebali da ti budu problem. Asembler ej. Vidi se da si old skul i da si kvalitetan u tome. IMa za tebe posla uvek. Jesi li probao upwork ili freelancer ili koji bese ono sajtovi zaboravio sam.
Probudila se pre alarma za divno čudo.Ja se jedva probudila.A vi?
Mi moramo da skratimo pauzu, sa 15min, na 5min.
Niste valjda pristali na to?
Naravno da nećemo pristati na takvo nešto.Kako misliš pauzu? Za cijeli radni dan pauza 5 min?