Zna on da sam perverznjakBudi fini, brat ti tu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna on da sam perverznjakBudi fini, brat ti tu![]()
Al mene ne poznajeZna on da sam perverznjak![]()
Radio dramaPošto zna da Badri spava u ovo vreme, upala mu je u kanc da nađe dokaz da sluša Stojana. Tražila baterijom po mraku i najzad našla cd MC Stojan greatest hits. I taman sva srećna da izađe, kad odjednom se čuju koraci u hodniku...
I on nam je colleagueAl mene ne poznajegde da prepadnemo čoveka
![]()
Triler u najaviPošto zna da Badri spava u ovo vreme, upala mu je u kanc da nađe dokaz da sluša Stojana. Tražila baterijom po mraku i najzad našla cd MC Stojan greatest hits. I taman sva srećna da izađe, kad odjednom se čuju koraci u hodniku...
Obraduj nas, kaži da predaje fizičkoI on nam je colleague![]()
AhahahahahaaObraduj nas, kaži da predaje fizičko![]()

Zabrinjavaš meDok se vi ovde zezate ja sam pogledala još dva Stoyanova spota
Počinjem da kapiram zašto se Badriju sviđa![]()
Tebi se spava... Tebi se spava...Dok se vi ovde zezate ja sam pogledala još dva Stoyanova spota
Počinjem da kapiram zašto se Badriju sviđa![]()
Da se zna, Lunja mu prva rekla, skini seNi manje ni više
![]()
Znam! Filozofiju!Ahahahahahaa
Nope
Ne mogu umesto njega reći, ali nije fizdičko![]()

Brzo vraća disk nazad i krije se iza jednog od ormara arhive. Vrata od kanca se otvaraju. Badri ulazi i ne pali svetlo, setio se da je zaboravio napolitanke. Uzima ih i polazi da izađe i odjednom staje ukopan u mestu. Bacio je slučajno pogled na svoje diskove.Triler u najavi![]()
nisam našla, al me podseća na mononukleozu Pa, kad sam snadjena.Da se zna, Lunja mu prva rekla, skini se![]()

Ima i fizikaMislim, to je predmet na F.![]()
Uz ovo ide prigodan soundtrackBrzo vraća disk nazad i krije se iza jednog od ormara arhive. Vrata od kanca se otvaraju. Badri ulazi i ne pali svetlo, setio se da je zaboravio napolitanke. Uzima ih i polazi da izađe i odjednom staje ukopan u mestu. Bacio je slučajno pogled na svoje diskove.
Badri uvek drži diskove poređane po abedeci. Sada je video da MC Stojan stoji pre Cece i Mileta Kitića umesto posle njih. U trenu shvata da nešto nije u redu i pali svetlo u kancu...
Ma, ja to filozofiju zbog nika, a i ubacio Ahilovog Zeca bez Kornjace.Ima i fizika

I on će da se naježi kad bude video sve ovoBadri štuca.