- Poruka
- 83.213
Znate li šta zauzme 10 parking mesta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, idem preko brda trenutnoZnate li šta zauzme 10 parking mesta?

Vise nece da nam dodje, dok ne resi Zenonovu dihotomiju kretanja.I monostos štuca .

Nemam dozvolu i baš me briga5 žena vozača.

Ja više zamišljam kako psuje u sebi onoga ko ga je doveo ovde, ili ga kad mu prekipi pita što ga dovede međ ove splavarušeI monostos štuca .
Čula za Zenona, al pojma nemam gde se kretaoVise nece da nam dodje, dok ne resi Zenonovu dihotomiju kretanja.![]()
Super stvar...pogotovu mi dobro legla jer mi isključen zvuk na kompuUz ovo ide prigodan soundtrack
Aloooo, zeno, gde se skidao, ne gde se kretao! Nista ne pazis na casu!Čula za Zenona, al pojma nemam gde se kretao![]()

Tako je to uvek s Badrijevom muzikomSuper stvar...pogotovu mi dobro legla jer mi isključen zvuk na kompu![]()
Prestani da pušišSamo da izjavim za forum da sam se razvalila od smejanja i kasljanja. Vi niste normalni, tako da znate.![]()
Mrzi me, aj prepričaj, sažetoMolimo pratite doslovce sledece upute:
Idite na google translate i kucajte
Fifty Ten Hull
potom prevedite ove reci na francuski
a potom pustite audio.
Neki Stojanov disko, u najavi.Mrzi me, aj prepričaj, sažeto![]()

Ma, bacila ja to djubre 2013, iz prve. I dan-danas cuvam onih 7-8 cigareta sto su ostale u kutiji.Prestani da pušiškad god ja kašljem, kažu mi to.
sviranje krcu da ti ja kažemZenonovu dihotomiju kretanja
Sve znam, dzaba studirala.sviranje krcu da ti ja kažem![]()

Ali, zato mudrost je znati kad cutati.ne postoji pola kvanta svetlosti pa stoga ne postoji ni pola koraka
poyy

paaaaa..... skoro uvek. samo laprdamo.znati kad cutati