- Poruka
- 84.003
Jeste Konj je stoka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam ko jede te "bureke"
Ali očigledno smo u manjini čim se to prodaje
Meni to nije ni stvar navike i tradicije nego što mi npr eurokrem ne ide u masne kore nikako, i tako redom da ne ređam šta kojoj kombinaciji fali![]()
Konj je plemenita životinja.Jeste Konj je stoka
Ima drugačiji ukus ako se peče na masti ili ulju.Mislila sam da je burek samo u tepsiji a da su pite one dugačke što se uvrću pa budu potkovice, ili ne uvrću pa se seku da budu kraće
Kore za burek su drugačije i deblje, a ove pite mogu i od kora za gibanicu, pričam o domaćim i onome što znam
Kako prave u kojim pekarama nemam pojma
Nemaš milostiIma drugačiji ukus ako se peče na masti ili ulju.
Ili kad se kore premazuju i onda nadev koji želiš.

Meskalito crv u tekiliNemaš milosti![]()

Treba ti isterivanje zla!Neciste sile me onesposobile!
Jbt nisam mogla da ustanem iz kreveta od vrtoglavice, jela, pila, pritisak standardan

Nećeš verovati, ali kada sam gladna, postajem svaštojedMeskalito crv u tekili
Skakavci na zharu u kineskoj slati
Bolje?
Izvini.Nemaš milosti![]()
Ja imam problem sa vrtoglavicom godinama i na kraju dijagnoza, stres, spazam vratnih mišića usporava cirkulaciju...Neciste sile me onesposobile!
Jbt nisam mogla da ustanem iz kreveta od vrtoglavice, jela, pila, pritisak standardan
A ja tad pijem vodu.Nećeš verovati, ali kada sam gladna, postajem svaštojed![]()
Imaš nizak pritisak?Neciste sile me onesposobile!
Pa imam, ali sada je bio okImaš nizak pritisak?
Rece keva odma, mora da si danas nesto vrisnula od stresaJa imam problem sa vrtoglavicom godinama i na kraju dijagnoza, stres, spazam vratnih mišića usporava cirkulaciju...
Jedini lek, opuštanje, možda nešto blaže za opuštanje mišića il masaža vratnog dela kičme.Rece keva odma, mora da si danas nesto vrisnula od stresa
Onda si ušinula vrat!Neciste sile me onesposobile!