- Poruka
- 55.168
Ovaj grad je papren, a sve gori i gori.Šta da ti kažem.. dođi na tortu
Jako je lepa torta.
Hvala na pozivu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj grad je papren, a sve gori i gori.Šta da ti kažem.. dođi na tortu

Srećan rođendan lepotici!Za 25 dece.. je za dzabe.. plus zurka u igraonici U nedelju.
Dodji ovde ovaj grad je jeftiniji a sve gori i goriOvaj grad je papren, a sve gori i gori.
Jako je lepa torta.
Hvala na pozivu

A sta radi tvoja lepotica?Srećan rođendan lepotici!

Kod mene ni sneg, ni breg.Probao sam da fotkam sneg iznad grada...
Pogledajte prilog 1290569
Eto vidis kakva je Banjaluka.Kod mene ni sneg, ni breg.
Jednog lepog suncanog dana cu da vidim i Banja Luku. I Kragujevac. I Kraljevo. I Krusevac. I Sombor.Eto vidis kakva je Banjaluka.
Ravna jeste a to je najvise brdo ide do 440 metara.
Imamo ih sa tri strane.
Palo je 5 cm snega i eto posle tri dana ostao samo gore.
A tamo na vrhu pre 35 godina bila i ski staza i ski lift...
Sad to niko ne odrzava a snega eto ipak ima cak i kad u gradu ne padne.

Za 25 dece.. je za dzabe.. plus zurka u igraonici U nedelju.
Kakav ovo car! Ima tri zene kad se naljuti na jednu ne spava sa njom mesec dana hahaha. Nema sledovanja. Trazi cetvrtu mora da bude mrsava nezna i visoka hahahaha
http://savjetizadeset.info/ivan-ziv...ncsM21ScZYAL7OC6uH3WuNRC2u9TjSFqKpEzu6PeduokU

Torta je divnaJel vam se đasvi?

Sretan rođendan kćerkici i sve najbolje od
  Sretan rođendan kćerkici i sve najbolje od  joj želim. I mom sinu je sutra roćkas pa sam nešto meljava i emotivna evo ova slika torte mi natjerala suze na oči. Uživaj u njenom odrastanju, tako brzo prođe
 joj želim. I mom sinu je sutra roćkas pa sam nešto meljava i emotivna evo ova slika torte mi natjerala suze na oči. Uživaj u njenom odrastanju, tako brzo prođe 
Brzo da tresnemo po pivo da nam ne izadje sva tecnost na suzeTorta je divnaSretan rođendan kćerkici i sve najbolje od
joj želim. I mom sinu je sutra roćkas pa sam nešto meljava i emotivna evo ova slika torte mi natjerala suze na oči. Uživaj u njenom odrastanju, tako brzo prođe

Srecan rodjendan i tvom sinu, i njegovoj cerkici!

Hvala LunjčeSrecan rodjendan i tvom sinu, i njegovoj cerkici!

Evo opet ću se raspekmeziti, baš si divna
 Evo opet ću se raspekmeziti, baš si divna 
A, nista onda, zovite i mene na pivo, da icepim i ja edno sas vas.Hvala LunjčeEvo opet ću se raspekmeziti, baš si divna

Bujrum LunjoA, nista onda, zovite i mene na pivo, da icepim i ja edno sas vas.
 Uzdravlje, nek smo zdravi i živi još godina 100!
 Uzdravlje, nek smo zdravi i živi još godina 100!Pa mi ovako emotivni pijemo goli do pojasa. Samo kazem.A, nista onda, zovite i mene na pivo, da icepim i ja edno sas vas.
Hvala LunjčeEvo opet ću se raspekmeziti, baš si divna

Opet lazes ko konj, tako pijes samo sa forumasima.Pa mi ovako emotivni pijemo goli do pojasa. Samo kazem.