stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako me mrzi da idem u teretanu a rešio sam da ne zabušavam...dajte neki motivacioni govor.
Dragi Trumane, danas moraš biti najbolja verzija sebe.

Neće biti lako, ali kada odeš u teretanu i završiš svoj trening, osetićeš se jako i ponosno. Nastavi trenirati redovno i videćeš kako tvoje telo postaje jače, zdravije i lepše.

Ne zaboravi, teretana je mesto gde se događa magija. Magija koja se ne odvija samo na fizičkom planu, već i na psihičkom. U teretani ćeš se osećati pun energije, motivacije i samopouzdanja.

Zapamti Trumane, nema uspešne priče bez naporanog rada. Ali nagrada će biti neverovatna. Bićeš u stanju da učiniš stvari koje si mislio da su nemoguće.

Ne boj se izazova, kreni sada i učini prvi korak prema svom novom ja.

:p

Pa plavojka si i dalje, drugi ton. Te se plave, koje vuku na toplo, crvenkasto, zovu ruse kose. Kao što prirodno imaju uglavnom Sloveni (Rusi, Srbi) koje nisu "potkačili" Grci i Turci.
Pa da!
Za razliku od eksplicitnih bubašvaba, bubarusi su dobili ime upravo po toj crvenkastoj boji, inače pravoj slovenskoj boji kose

Dragi Trumane, danas moraš biti najbolja verzija sebe.

Neće biti lako, ali kada odeš u teretanu i završiš svoj trening, osetićeš se jako i ponosno. Nastavi trenirati redovno i videćeš kako tvoje telo postaje jače, zdravije i lepše.

Ne zaboravi, teretana je mesto gde se događa magija. Magija koja se ne odvija samo na fizičkom planu, već i na psihičkom. U teretani ćeš se osećati pun energije, motivacije i samopouzdanja.

Zapamti Trumane, nema uspešne priče bez naporanog rada. Ali nagrada će biti neverovatna. Bićeš u stanju da učiniš stvari koje si mislio da su nemoguće.

Ne boj se izazova, kreni sada i učini prvi korak prema svom novom ja.

:p
Da, da. Živa istina. Svaka čast.
Sad sam bukmarkovao ovu tvoju poruku da je čitam s vremena na vreme kad me opet uhvati lenjost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back