- Poruka
- 55.168
Da, da, skinemo se, udjemo u kadu, pijemo, placemo i pevamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To cemo posle torteVid super ideje

Jednom čiči ispred mene na ulici ispade rukavica, on nije ni video. Podigo rukavicu pa trči za njim. "Aloooo, gospodineee... ". On jadan ništa nit čuje nit vidi, priča telefonom u najveće i piči ko lud
jedva ga dozva na krajuE, onda mora da je i pivo mlako.Da, da, skinemo se, udjemo u kadu, pijemo, placemo i pevamo.
Vid super ideje
To cemo posle torte![]()
Pa sta znam, meni lavabo pored kade, mozemo da stavimo u isti led i pivo ako hocesE, onda mora da je i pivo mlako.

Kusacu celu tortu kasikom kad se zavrsi glupava dijeta
Vi niste za tortu. Opasni ti seceri po vas.

Foto/video/audioDa, da, skinemo se, udjemo u kadu, pijemo, placemo i pevamo.
Srećan rođendan sinu.Torta je divnaSretan rođendan kćerkici i sve najbolje od
joj želim. I mom sinu je sutra roćkas pa sam nešto meljava i emotivna evo ova slika torte mi natjerala suze na oči. Uživaj u njenom odrastanju, tako brzo prođe
![]()
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1742...B8v2nizyfdlg4uQnw5LMiKqVMx3ecPmJMrS5sRjiF3sSUKusacu celu tortu kasikom kad se zavrsi glupava dijeta![]()
Sexom protiv meljavosti!Torta je divnaSretan rođendan kćerkici i sve najbolje od
joj želim. I mom sinu je sutra roćkas pa sam nešto meljava i emotivna evo ova slika torte mi natjerala suze na oči. Uživaj u njenom odrastanju, tako brzo prođe
![]()
utisci, esej, osvrtFoto/video/audio
Kolaxxima i pitom protiv seksa.Sexom protiv meljavosti!

Ukrala na ReligijiMože , još ako je čokoladna..

Pa plavojka si i dalje, drugi ton. Te se plave, koje vuku na toplo, crvenkasto, zovu ruse kose. Kao što prirodno imaju uglavnom Sloveni (Rusi, Srbi) koje nisu "potkačili" Grci i Turci.Ja odlučila da više ne budem plavušaPogledajte prilog 1290338
Dragi Trumane, danas moraš biti najbolja verzija sebe.kako me mrzi da idem u teretanu a rešio sam da ne zabušavam...dajte neki motivacioni govor.

Pa da!Pa plavojka si i dalje, drugi ton. Te se plave, koje vuku na toplo, crvenkasto, zovu ruse kose. Kao što prirodno imaju uglavnom Sloveni (Rusi, Srbi) koje nisu "potkačili" Grci i Turci.
Svašta.. kome još treba da se giba i znoji...?!kako me mrzi da idem u teretanu a rešio sam da ne zabušavam...dajte neki motivacioni govor.
Da, da. Živa istina. Svaka čast.Dragi Trumane, danas moraš biti najbolja verzija sebe.
Neće biti lako, ali kada odeš u teretanu i završiš svoj trening, osetićeš se jako i ponosno. Nastavi trenirati redovno i videćeš kako tvoje telo postaje jače, zdravije i lepše.
Ne zaboravi, teretana je mesto gde se događa magija. Magija koja se ne odvija samo na fizičkom planu, već i na psihičkom. U teretani ćeš se osećati pun energije, motivacije i samopouzdanja.
Zapamti Trumane, nema uspešne priče bez naporanog rada. Ali nagrada će biti neverovatna. Bićeš u stanju da učiniš stvari koje si mislio da su nemoguće.
Ne boj se izazova, kreni sada i učini prvi korak prema svom novom ja.
![]()
Koliko kafa danas?Dal sam normalan ne znam
Ali sa nekim stavovima koje pročitam na forumu, ne da se ne slažem nego... ono...
Meni je to sve strano