Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Ne zna razliku, njemu to istoti ih daviš
ja ih ljubim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zna razliku, njemu to istoti ih daviš
ja ih ljubim
I dajte mi kraljicu i 2 topa prednosti i bice sanse 50:50Ovako ces Sennu namamiti
pass : mačka
sutra u 18 h
*Svedski sto
*Desert: torte i cokoladice
Ha...to ni ja nemamI dajte mi kraljicu i 2 topa prednosti i bice sanse 50:50
Iscepaću te na trurniru!Ne zna razliku, njemu to isto
WOW!Iscepaću te na trurniru!
Znaci gora si od meneHa...to ni ja nemam
Prijavljen.Iscepaću te na trurniru!
Ko vojnik hulahop carapeIscepaću te na trurniru!
Dodji pa ces videtiZnaci gora si od mene

Zrtvovacu seDodji pa ces videti![]()
Oću i ja produžetak 2cmsledećeg puta daćemo malo duže ( lažem), ali imaš produžetak 2 sekunde , to mu dođe otprilike kao 5 minuta .![]()
sledećeg puta daćemo malo duže ( lažem),

Aaaa one sekunde koje produzavaju su mucenjeali imaš produžetak 2 sekunde , to mu dođe otprilike kao 5 minuta .![]()
O cemu vi to?sledećeg puta daćemo malo duže ( lažem), ali imaš produžetak 2 sekunde , to mu dođe otprilike kao 5 minuta .![]()
produži ti se igra tako , nije 3 minuta samo , neko kad odigraš svaki potez dodaju se 2 sekunde![]()
Aaaa one sekunde koje produzavaju su mucenje
Ma salim se.... kako je je
Nema za tebe....Oću i ja produžetak 2cm
Ma znam....ali kako cekam da bude mat...srce mi preskace na svako produzavanjrproduži ti se igra tako , nije 3 minuta samo , neko kad odigraš svaki potez dodaju se 2 sekunde
samo dođi i ne razmišljaj previšeO cemu vi to?

Izgleda da se najvise raduju Mika i Badri da ne budu poslednji na turnirusamo dođi i ne razmišljaj previše![]()
Каква феноменална реченица...samo dođi i ne razmišljaj previše![]()
biće to žestoka borba , ako dođeš pustiću te ( lažem )Izgleda da se najvise raduju Mika i Badri da ne budu poslednji na turniru
Ništa lakše za njega.samo dođi i ne razmišljaj previše![]()