The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.686
xD
LoL
ČP

vidi samo ovo poslednje mi pretvori u smajli...
ne znam da kucam smajliće
LoL
ČP

vidi samo ovo poslednje mi pretvori u smajli...
ne znam da kucam smajliće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedino uzvraćam onom poremećenom sa religije, koji mi je pretio smrću na pp, bez ikakvog razloga : PNema sujetu uopšte
Nebrojeno puta sam videla kad ga neko ispičkara da mu lupi srce!
Lupila bih mu ja.....znaš šta! (ne Maksi naravno)
Mada i Maksa povremeno plane,zdravo je to,da te stoka ne tretira ko budalu zato što si dobar
i to sa tri kese u rukama. Na sreću pao sam na onaj ravan plato između spratova (sapleo sam se na zadnjem stepeniku pre njega) i dočekao na šakama i kolenima. Nije mi ništa, nemam čak ni ogrebotinu...izvuko seNe smem da kažem sta sam procitalasjurpriz
Striptiz?Ne smem da kažem sta sam procitala
Moram na fabrička podešavanjaStriptiz?![]()

Idemo na striptizStriptiz?![]()

IdemoIdemo na striptiz![]()
I ja skoro pao na stepeništu, ali isto se dočekao na šake, dobro sam prošao.Kako maločas pado na stepeništu u zgradi...fesi to sa tri kese u rukama. Na sreću pao sam na onaj ravan plato između spratova (sapleo sam se na zadnjem stepeniku pre njega) i dočekao na šakama i kolenima. Nije mi ništa, nemam čak ni ogrebotinu...izvuko se
Super, extra...u slengu, makar ovdeKakav fes?
Sine bitno je da si dobro!
Dođi u kanc da mi ispričaš sve o tome.I ja sam pala, na dušu
Boli me, doktore, ali ni sama ne znam sta... pijem terapiju za želudac, a možda i kila boli, ili možda žuč...znam samo da boliDođi u kanc da mi ispričaš sve o tome.
Rijanastori of maj lajf![]()
One DirectionRijana