stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obrisao sam posle i tu.
ezgif-1-ab990d3880.gif

Kad se čovek ispovraća šta sledeće? Ili sam pokvario stomak sa brisketima ili od hemije za ribanje, svejedno sadržaj želuca je sad napolju i pomalo me hvata groznica, da li da pijem vodu ili bolje ne sad? Izvinjaavam se, reko da ne otvaram temu na Zdravlju, dok neko odgovori ima da se i protegnem i otegnem
Čaj od nane.

Kad se čovek ispovraća šta sledeće? Ili sam pokvario stomak sa brisketima ili od hemije za ribanje, svejedno sadržaj želuca je sad napolju i pomalo me hvata groznica, da li da pijem vodu ili bolje ne sad? Izvinjaavam se, reko da ne otvaram temu na Zdravlju, dok neko odgovori ima da se i protegnem i otegnem
Pij vodu, ili caj, da ne dehidriras, ali po malo, da ti ne bude opet muka

I ti, ja danas skoro ceo dan povraćao, nećeš verovati ako kažem da sam valjda više od deset puta.
Mislio sam da sam gotov.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back