Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То чекамо!Mogu li i ja jednu kada sam imala 25?![]()

Oduševiće se.Sad Senna treba da te vodi na veceru![]()
Da smo u nekoj pljacki i da tako uklanjas tragove, dosla bi policija pre nas kuciUklonio sam ja.![]()
Obrisao sam posle i tu.Da smo u nekoj pljacki i da tako uklanjas tragove, dosla bi policija pre nas kuci![]()
Запиши у подсетник, не водити Бадрија у пљачку!Da smo u nekoj pljacki i da tako uklanjas tragove, dosla bi policija pre nas kuci![]()
Ocemo li u bioskop?Ovo je slikano sa fotografije, držim dečicu za ruke ali se na slici ne vide deca.
Pogledajte prilog 1326202
Jel ova?Ma nije, ostala ona cosava
Brisi Mikac

Drugu ne mogu da nadjem
Tako što ste pominjali a posebno ti jedno 5 miliona putaKako li si upamtila Kendru???
Напокон!Ovo je slikano sa fotografije, držim dečicu za ruke ali se na slici ne vide deca.
Pogledajte prilog 1326202

Sad cu da proverim sta radite i zasto niste u sluzbi nas obicnih ljudiJel ova?
Drugu ne mogu da nadjem
Moi ti naudi.Sad cu da proverim sta radite i zasto niste u sluzbi nas obicnih ljudi
Taj momenat je zasenilo 36789954 postova o njojPisao sam ovde i o Dostojevskom i niko da mi to pribelezi![]()
Tako što ste pominjali a posebno ti jedno 5 miliona puta
Ja u stvari ni ne znam tačno ko je ona ali što bi u mom selu rekli, I've made an educated guess

Dobro, mozda nisam o Dostojevskom, a o Anabeli Basalo?Taj momenat je zasenilo 36789954 postova o njoj
Ovo je tvoja slika al sam pozajmio na kratkoOpaa! Čestitke @Elle nisma sama![]()
Vidi se da si veliki poznavalac književnosti.Dobro, mozda nisam o Dostojevskom, a o Anabeli Basalo?
Čaj od nane.Kad se čovek ispovraća šta sledeće? Ili sam pokvario stomak sa brisketima ili od hemije za ribanje, svejedno sadržaj želuca je sad napolju i pomalo me hvata groznica, da li da pijem vodu ili bolje ne sad? Izvinjaavam se, reko da ne otvaram temu na Zdravlju, dok neko odgovori ima da se i protegnem i otegnem
Pij vodu, ili caj, da ne dehidriras, ali po malo, da ti ne bude opet mukaKad se čovek ispovraća šta sledeće? Ili sam pokvario stomak sa brisketima ili od hemije za ribanje, svejedno sadržaj želuca je sad napolju i pomalo me hvata groznica, da li da pijem vodu ili bolje ne sad? Izvinjaavam se, reko da ne otvaram temu na Zdravlju, dok neko odgovori ima da se i protegnem i otegnem
I ti, ja danas skoro ceo dan povraćao, nećeš verovati ako kažem da sam valjda više od deset puta.Kad se čovek ispovraća šta sledeće? Ili sam pokvario stomak sa brisketima ili od hemije za ribanje, svejedno sadržaj želuca je sad napolju i pomalo me hvata groznica, da li da pijem vodu ili bolje ne sad? Izvinjaavam se, reko da ne otvaram temu na Zdravlju, dok neko odgovori ima da se i protegnem i otegnem