- Poruka
- 73.904
Nemoj da lažeš ko Konj, vidiš da sam pre tebe došla.Pu prvi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da lažeš ko Konj, vidiš da sam pre tebe došla.Pu prvi!
Imali ste zakazano u 09:30Nemoj da lažeš ko Konj, vidiš da sam pre tebe došla.![]()

Ti si žena domaćica kraljica srpska majka da vidim jaja siguran sam da su gotova.Nemoj da lažeš ko Konj, vidiš da sam pre tebe došla.![]()
Al će da te odereČesma što je kapljala - kapljala je, sve joj...

Čemu ovi bubnjeviNeće - kućni prijatelj![]()
Ta-na-na- naaaaaaaaaaČemu ovi bubnjevi
Koje značenje imaju

)To nije istina.Imali ste zakazano u 09:30![]()
Nisi dobra domaćicaJa ću tek večeras da farbam...jaja
(Juuuuuu,sram me bilo!)
Šalimse naravnoNisi dobra domaćica
Znao sam
Ja sam na poslu, jaja popodne tek.Ti si žena domaćica kraljica srpska majka da vidim jaja siguran sam da su gotova.

Jesan,al ne baš u kuhinji ... Dobro,i tamo.Nisi dobra domaćica
Znao sam
Opa! Iza raspevane zene dobar majstor stoji!Ta-na-na- naaaaaaaaaa

Ja sam u Mkd. Cca 400km dalje. Moja jaja sutra.Ja sam na poslu, jaja popodne tek.![]()

Ako je za utehu danas radim , doduše skraćeno, sutra regularno. Jaja....da citiram Mandu?Ja sam na poslu, jaja popodne tek.![]()
:Svi smo ti na ignoru.Pu prvi!

Sad ce @Baudrillard da zakazuje napolitanke u citalacki klub.Niko srećniji od Badrija, puna mu kancelarija - najzad![]()

Колке су вам дневнице за рад на велики петак? 20000+?Ako je za utehu danas radim , doduše skraćeno, sutra regularno. Jaja....da citiram Mandu?:
Eto šale iz vedra neba. Iste kao i obično samo što se u ovakvim danima nabusta kredit da se neki put javiš da nećeš doći zbog bola u preponama.Колке су вам дневнице за рад на велики петак? 20000+?