- Poruka
- 50.344
Ipak si bio u pravuMene je Badri doveo
Mislio sam da ću se smoriti zbog naslova
Ali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak si bio u pravuMene je Badri doveo
Mislio sam da ću se smoriti zbog naslova
Ali...
Bogami nisamIpak si bio u pravu![]()
Dobro, 1:0 za tebeBogami nisam![]()
To je po meni upitno jako, ja se seksualno ne praznim a bolje se nosim sa stanjima nego ikad.To je sve zato što se seksualno ne prazni
Nit ima emotivnu ispunjenost
Agresivan je bio na Politici i mnogo puta banovan,tako da je ne prikriva
Opet se vraćam na suštinu problema a to je da mu treba žena a ženi treba muškarac a ne gifovi,plakanje i patetika
Mene od sad pa nadalje zabole rac, pokušala sam da realno pomognem ( jer kvaran truo zub se vadi,ne čuva u vilici zbog neke iracionalne sentimentalnosti), imam ja pametnija posla u životu
Пао ти притисак можда? Тако мени кад зуји...Zuji mi u uzima?
Koliko se to godina pred smrt javi coveku?
Znaci juli3 meseca
---
Bilo je lepo poznavati te
Nosio sam slusalice danas, mozda pola sata neke jace buke pa mozda od togaПао ти притисак можда? Тако мени кад зуји...
ček ček jel ti to kažeš dasijebo danas?Пошто сам почео да осећам напаљење, да. Каже она, не може данас, данас се пости.
Реко, где си ти видела да се забрањује секс? Реко забрањују се пороци, а секс није порок ЧП
И пристаде.
Е сад реците ми да се вратим на антипсихотик, ако полудим од допаминског шока ЧП
AjdeZnaci juli
Sad cu da izaberem sliku za spomenik, mada kakp si primetio i ti, sve su mi iste
Da nadjem neku iz vojske nek ovaj put bude drugacija
MaturskuZnaci juli
Sad cu da izaberem sliku za spomenik, mada kakp si primetio i ti, sve su mi iste

Nemoj te iz vojske, na njima si verovatno obrijan, niko te neće prepoznatiZnaci juli
@Mika neka mi napise neki lep stih i stavim na kamen (neka nekog dirnem u srce)
OpaliCek mozda nadjem opet snimak, naleteo slucajno na njega iz 1995
Opalim skrinsot
Jutros u 5 sam se brijao. Odgledao Avatat i nije mi se spavalo pa ajd iz dosade da se obrijemNemoj te iz vojske, na njima si verovatno obrijan, niko te neće prepoznati
Ma klinac, na radnom mestu
The Plumber, part XXXV: it's leaking again

Super fotka
Sa videaSuper fotka