Super sam
Skinuo sam se
Evo i fotke
(Fotka)
Skinuo sam se
Evo i fotke
(Fotka)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ХотSuper sam
Skinuo sam se
Evo i fotke
(Fotka)
Ja brišem redovno ako nesto....Ova mi je jedna od boljih na tu temu:
![]()
SH je?Купила сам данас у сх фармерице,два џемпера,капу и дукс све за 1100 кинте.
Зато сам данас срећна.
Kod mene ima jedan, svake srede dobija novo, tad je sve po 300, a onda od petka spušta na 150, pa 100, u utorak je po 50. Obožavam!Купила сам данас у сх фармерице,два џемпера,капу и дукс све за 1100 кинте.
Зато сам данас срећна.
Second handSH je?
Šta je sh?Kod mene ima jedan, svake srede dobija novo, tad je sve po 300, a onda od petka spušta na 150, pa 100, u utorak je po 50. Obožavam!
AaaaaaaaSecond hand
Rekla Eveline.Šta je sh?
Brza je ko.....Rekla Eveline.![]()
Ko Flash!Brza je ko.....
Друга рукаSH je?
Znaci valja obićiДруга рука![]()
Ја се само тамо облачим јер док обучем сина тинејџера оде ми пола плате.Kod mene ima jedan, svake srede dobija novo, tad je sve po 300, a onda od petka spušta na 150, pa 100, u utorak je po 50. Obožavam!
Под обавезно.Znaci valja obići
Imam u Mladenovcu blizu posla
Mogao bih da proberem
Hvala za info
Ja sam nalazila džabaka stvari, tipa teksas košulju za 50, jakne za 100, 200, majice, džempere, svašta...Ја се само тамо облачим јер док обучем сина тинејџера оде ми пола плате.
Ћерка и ја по сх.
Hvala, imaš pivo, a može i čaj ako hoćeš.@Baudrillard гласала сам.
Сад си ми дужан пиво само да напоменем.
Јебооо те исти.Hvala, imaš pivo, a može i čaj ako hoćeš.![]()
I ja tako, ne pamtim kad sam kupio nešto novo, jedino obuću.Ja sam nalazila džabaka stvari, tipa teksas košulju za 50, jakne za 100, 200, majice, džempere, svašta...
Dideš u rac!Јебооо те исти.