Knjiški moljac dobrovoljac XI

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sasvim je okej da ti nešto ne voliš :)
a ja, na primer, mislim da je bolje da dete raste u kući gde se neki ljudi vole i vole njega, nego u hladnim i od emocija operisanim ustanovama
Nisam siguran šta da mislim o tome, jer čini mi da bi takvo dete imalo velike probleme pre svega sa drugom decom u školi, no sa druge strane slažem sa ovim što kažeš.

Nisam siguran šta da mislim o tome, jer čini mi da bi takvo dete imalo velike probleme pre svega sa drugom decom u školi, no sa druge strane slažem sa ovim što kažeš.
Zato treba učiti decu da su drugačiji ljudi dobrodošli, a ne da sama sebe stavljaju na prvo mesto zato što misle da su rođenjem dobila nešto zbog čega su superiornija.
Stvarno mislim da ljudski rod nije dorastao ni jedostavnijim iskušenjima, pa zato ne očekujem ni da će ovo ikada da savlada, ali moje je pravo da kažem šta mislim i osećam, kao i oni koji drugačije misle.

IMG-c170c0ef7bb1fc440e6260f52b932ec8-V.jpg

Zato treba učiti decu da su drugačiji ljudi dobrodošli, a ne da sami sebe stavljaju na prvo mesto zato što misle da su rođenjem dobili nešto zbog čega su superiorniji.
Stvarno mislim da ljudski rod nije dorastao ni jedostavnijim iskušenjima, pa zato ne očekujem ni da će ovo ikada da savlada, ali moje je pravo da kažem šta mislim i osećam, kao i oni koji drugačije misle.
Bilo bi lepo da je to moguće, ali mislim da nije, ljudi ne vole različitost, one koji su na neki način drugačiji.

Bilo bi lepo da je to moguće, ali mislim da nije, ljudi ne vole različitost, one koji su na neki način drugačiji.
To je jedna od najodvratnijih pojava na svetu- apriori mržnja prema svemu različitom
Sindrom stada
I nakaradna eugenika - ono kad su u Sparti bacali slabašnu decu i bogalje sa litice

A sta ako ima dete dve tate koji ga zlostavljaju.. stalno jedno uslovljavate drugim sto nije imperativ.
Ako bi sa sigurnošću mogla da se dokaže skladnost odnosa, mentalno zdravlje i zadovoljavajuće meterijalno stanje tih parova, potpuno isto to mislim i za heteroseksualne parove koji bi da usvajaju decu, mislim da je divno da se deca smeste u porodice umesto da propadaju i pate po sirotištima.

Ako bi sa sigurnošću mogla da se dokaže skladnost odnosa, mentalno zdravlje i zadovoljavajuće meterijalno stanje tih parova, potpuno isto to mislim i za heteroseksualne parove koji bi da usvajaju decu, mislim da je divno da se deca smeste u porodice umesto da propadaju i pate po sirotištima.
Ili u nakaradnim hetero porodicama

A sta ako ima dete dve tate koji ga zlostavljaju.. stalno jedno uslovljavate drugim sto nije imperativ.
Niko ništa ne uslovljava
Od početka je naglašeno da se podrazumeva da je gay par prošao psiho testove za dokaz uravnoteženosti
Jedina opasnost koja preti tom detetu nije od istopolnih roditelja, već od osude zatucane agresivne sredine
Do nedavno su vanbračna deca isto tako ni kriva ni dužna stradala!
Zašto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back