- Poruka
- 18.277
Ti si sve čitao i sve gledao.Nema tu horora, a odlična serija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si sve čitao i sve gledao.Nema tu horora, a odlična serija.
Malo je prica strasnija al nije hororPiše da je horor, alooo!
Jesam, kako bih znao da je dobra.Badri jesi li gledao?
Čovek mi rekao da je neki horor i da nije po mom ukusu.Zar ti veruješ uvek tim žanrovskim odrednicama na IMDb?
Nije to baš tako.Ti si sve čitao i sve gledao.

Da vidis kad se otkrije da je napisao i neko jevandjelje u BiblijiTi si sve čitao i sve gledao.
Jos tebe da vidi, pa da se izljubimo i moz da ide..Ti si sve čitao i sve gledao.

Horor nije, a što se tiče da li je po tvom ukusu to već ne znam.Čovek mi rekao da je neki horor i da nije po mom ukusu.
Apokrif naravno, iz vatikanske biblioteke.Da vidis kad se otkrije da je napisao i neko jevandjelje u Bibliji
Nema od toga ništa, više i ne očekujem, ostaće Elle jedna od najvećih misterija foruma.Jos tebe da vidi, pa da se izljubimo i moz da ide..![]()

Kad imam Cecu kao prateci vokalSjajan glas Mika. I opuštenije ide srpski, nego kad recituješ![]()

Za Badrija
Čekaj, nisam ni poslušao još, šta pevaš, Cecu?Sad samo jos Necu dugo, ali Bau mi ne reaguje![]()
A Ceca, ne Red. Ništa onda.Ceco skini se.
Sad samo jos Necu dugo, ali Bau mi ne reaguje![]()

Nije horor ali je i dan danas ostala misterija sta se desiloPogledah, ono par scena deluje kao horor.
Klikni, ne budi sisica, aman.Čekaj, nisam ni poslušao još, šta pevaš, Cecu?
Obuci se.. al pooooolakoA Ceca, ne Red. Ništa onda.
#oblačimse