- Poruka
- 131.208
Da, to sam i ja primetio.Sjajan glas Mika. I opuštenije ide srpski, nego kad recituješ![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to sam i ja primetio.Sjajan glas Mika. I opuštenije ide srpski, nego kad recituješ![]()
Jesam, kliknuo sam.Klikni, ne budi sisica, aman.
Kad imam Cecu kao prateci vokal![]()
Sad kad krene da ti baguje maticna...Jesam, kliknuo sam.
Neće, ima Mika lep glas, zanimljivo kako joj srpski bolje ide dok peva nego dok recituje ili priča.Sad kad krene da ti baguje maticna...
Ma namcor je tajKlikni, ne budi sisica, aman.
Ajde!Neće, ima Mika lep glas, zanimljivo kako joj srpski bolje ide dok peva nego dok recituje ili priča.
Neće, ima Mika lep glas, zanimljivo kako joj srpski bolje ide dok peva nego dok recituje ili priča.
Jesam!Obuci se.. al pooooolako![]()
Sad se opet skini.Jesam!
Sad si me razocaraoMika.. iskreno.. pratio sam pesmu i sve.. nemoj da mislis to sto sam buljio u tvoje sesi da nisam slusao.. sve sam cuo.. najvise mi se svideo onj deo kad si pevala.
Hoces Konja?Ja ću da zaspim, dajte neku zabavu.
DajImam samo jedan recital koji mislim da sam uradila solidno.
Ne znam, Agi je bila danas, Lunja nešto slabije dolazi u poslednje vreme.Gde su Agi i Lunja ?
Da cujemo, mada meni se dopada sve tvoje sto sam do sada culaImam samo jedan recital koji mislim da sam uradila solidno.