- Poruka
- 131.211
O imaš metalca u kući, čestitam!Ma nešto mekše, pevljivije... Nemoj metal, jednog metalca ću iz kuće da iselim.![]()
Evo ti ovo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O imaš metalca u kući, čestitam!Ma nešto mekše, pevljivije... Nemoj metal, jednog metalca ću iz kuće da iselim.![]()
Ma lako za vas, gle koliko ljudi umesto mene, nego što sebi falim.mnogo je volim, ima mi predivan glas, uzivaj, mila, i zavrsavaj tu guzvu, falis nam!![]()

Sad ću i to da ubacim, pa da vidim.O imaš metalca u kući, čestitam!
Evo ti ovo:
Idem da tražim još nešto, pošto verovatno ni to neće da ti se dopadne.Sad ću i to da ubacim, pa da vidim.
neka te, kad se sastavis sa sobom, onda ces ovde stvarno da falisMa lako za vas, gle koliko ljudi umesto mene, nego što sebi falim.![]()

Loodaku! Pa što mi onda daješ to?Idem da tražim još nešto, pošto verovatno ni to neće da ti se dopadne.

Bolje vama nego sebi.neka te, kad se sastavis sa sobom, onda ces ovde stvarno da falis![]()

nadji jos nesto sto ce tebi da se svidiIdem da tražim još nešto, pošto verovatno ni to neće da ti se dopadne.

Nadam se pomalo da ipak hoće.Loodaku! Pa što mi onda daješ to?![]()
Bau, daj neku prljavu metaliku, da izadjem iz nesvesti

Eto šta on radi, nema pametnija posla.Bau, daj neku prljavu metaliku, da izadjem iz nesvesti![]()
e ovo je jako dobro!oo, cao Red!
ja slusam sada ovo
jeste, volim Hindie ovo je jako dobro!

Ovo sam vec postavljala al može opetjeste, volim Hindi
samo jos Bau da se izjasni kako mu se svidja, taman da imamo sta za pauzu, dok pisemo knjige (eno Snowko nas spojio)![]()

Sad sam slušao malo, dobro je.jeste, volim Hindi
samo jos Bau da se izjasni kako mu se svidja, taman da imamo sta za pauzu, dok pisemo knjige (eno Snowko nas spojio)![]()
)
Lepo je, voda je topla, ima malo veter, nije mnogo vruce.....a sad veceraKakvo je more ?![]()

Lepo je, voda je topla, ima malo veter, nije mnogo vruce.....a sad vecera![]()
![]()