Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Ti bi da se umesas sas Ninu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bih volela da vidimNina, nemoj da moram i tebe da regulišem!

Pazi šta bi volela, šta ćeš ako se ostvari?to bih volela da vidim![]()

kud ne dodjoh ranije u ovu kafanu da se razveselimPazi šta bi volela, šta ćeš ako se ostvari?![]()

A pazi, taze nam je kafana, od juce!kud ne dodjoh ranije u ovu kafanu da se razveselim![]()
Ne teraj me da te regulišem ko Mocu i Taba.kud ne dodjoh ranije u ovu kafanu da se razveselim![]()
ja te smatram za dzentlemna , a nisam ti ni moca ni tabNe teraj me da te regulišem ko Mocu i Taba.![]()
Molim te, nemoj, tek smo otvorili kafanu!Ne teraj me da te regulišem ko Mocu i Taba.![]()

vidi stvaro..taze kafana ..A pazi, taze nam je kafana, od juce!![]()
Naravno, sasvim džentlmenski regulišem i forumašice.ja te smatram za dzentlemna , a nisam ti ni moca ni tab
pusti ga..samo kevce ko mali cuko. a dobar je i zato sto je dobrica opraštam mu ...Molim te, nemoj, tek smo otvorili kafanu!![]()

Deseta po redu, eno u naslovu.vidi stvaro..taze kafana ..
neka je sa srecom i ova .ko zna koja po redu
10vidi stvaro..taze kafana ..
neka je sa srecom i ova .ko zna koja po redu
nisam ni videla, ja kao tab , ne citam nista duze od jedne receniceDeseta po redu, eno u naslovu.

dobro ..evo uplašio si me i nemoj višeNaravno, sasvim džentlmenski regulišem i forumašice.![]()

Macka ne pada, to samo Bau pada ko mace sa tavana na ZenamaPazi sad mačka kad padne..
sta je bilo ..opet su ga regulisale kolektivno tamoMacka ne pada, to samo Bau pada ko mace sa tavana na Zenama
To nije opet, to je kontinuum... Ne sne jadan da pusti prljave metalikesta je bilo ..opet su ga regulisale kolektivno tamo
ehh da je samo na Ženama ..koliko sam shvatila ne sme nigdeTo nije opet, to je kontinuum... Ne sne jadan da pusti prljave metalike

Milka, ti li si?Dobro veče

Htela sam to da napišem, nego, ajd da pročitam poruke do kraja.Milka, ti li si?![]()

Preduhitrih te.Htela sam to da napišem, nego, ajd da pročitam poruke do kraja.![]()