- Poruka
- 131.270
Dajte neke muzike, ne znam šta da slušam više, poslednje sam izvrtela Džeka Savorerija, Karo Emerald, Džin Vigmor, Džonatana Roja... Pa taj neki fazon...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte neke muzike, ne znam šta da slušam više, poslednje sam izvrtela Džeka Savorerija, Karo Emerald, Džin Vigmor, Džonatana Roja... Pa taj neki fazon...
Šta će ti mozak, čemu to služi?Ma zezam se, nisam nikad jela. Mada sam volela kao mala da jedem mozak, zato sam sad ovako pametna i nemam mozak.![]()
Ma zezam se, nisam nikad jela. Mada sam volela kao mala da jedem mozak, zato sam sad ovako pametna i nemam mozak.![]()

Šta će ti mozak, čemu to služi?![]()

Zato bolje kad je prazna glava.Od njega samo glavobolju dobije čovek![]()

Eto sto boli glava.
(ovo je caj od kurkume
)
meni se svidja, jer ima pricu i tonalitet

Dobar dan
Samo da pozdravim
jeste stigli? smestili ste se? sve ok?
eee, super onda, bezi odavde i uzivaj!Jesmo, sve ok, sad se kupamo![]()

cuti, ne zovi je! taman sam je oterala!Ćao, ćao...
El se brčkaš u moru?![]()

Zna se da je forum najvažniji.cuti, ne zovi je! taman sam je oterala!
od celog mora, ona nasla u kafanu!
salim se, lepo sto se javila i sto je sve ok, jer tacno znam sta znace granice i ostale zahebancije![]()
Probala sam, ali nekako mi se nije dojmila. Hvala tebi svejedno.

A možda je to prosto bilo za ručak i ćao. Bar kod mene.Isti slučaj
Mislim da ga nisam volela, ali su mi zdušno poturali, verovatno u nadi da ću biti mrvicu pametnija.
Zalud im nada![]()
Bolje da sam neki metal onda.Probala sam, ali nekako mi se nije dojmila. Hvala tebi svejedno.![]()
oo, cao Red!Probala sam, ali nekako mi se nije dojmila. Hvala tebi svejedno.![]()

Ma nešto mekše, pevljivije... Nemoj metal, jednog metalca ću iz kuće da iselim.Bolje da sam neki metal onda.![]()
E sad ću i ja!oo, cao Red!
ja slusam sada ovo
mnogo je volim, ima mi predivan glas, uzivaj, mila, i zavrsavaj tu guzvu, falis nam!E sad ću i ja!