Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Garant si je pronasla jeeeedva!Dobar dan
I ja se upisujem u novu kafanu sa zakašnjenjem
Uživajte)![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garant si je pronasla jeeeedva!Dobar dan
I ja se upisujem u novu kafanu sa zakašnjenjem
Uživajte)![]()
Pa, vidiš, Badri me nije pozvaoGarant si je pronasla jeeeedva!
Bio je zauzet u Pricaonici pod nikom Dana iz Prnjavora.Pa, vidiš, Badri me nije pozvao, valjda misli da sam sad član biblioteke negde na drugom mestu...
Ma, našla, naravno))

Predstavlja se kao žena?Bio je zauzet u Pricaonici pod nikom Dana iz Prnjavora.
Jesi nasla ali je promenjeno ime kafane.![]()
Pda, provalili ga i sam je priznao izmedji redova. Ali neka, mlad je, nek proba sve.Predstavlja se kao žena?
Poslednje vreme.. Očaj, šta da se kaže![]()

Gledao i ja statistiku. Primetio sam da si ispod mene.Bila sam u prošloj kafani tek 12. po broju postova.. I to ti je moderator, pih. Pre statista))

Hoćeš reći da si iznad meneGledao i ja statistiku. Primetio sam da si ispod mene.![]()
![]()
Statisticki.Hoćeš reći da si iznad mene![]()

Šta ima da te zovem, valjda znaš de je kafana, ili samo znaš LjiS da nađeš?Pa, vidiš, Badri me nije pozvao, valjda misli da sam sad član biblioteke negde na drugom mestu...
Ma, našla, naravno))
Znači nekad jesi, nekad nisiStatisticki.![]()

Nisi ti slucajno mod (citaj: umesala prste u statistike).Znači nekad jesi, nekad nisi. Više si gore nego dole, statistički, a to mi savršeno odgovara
![]()

Treba da budeš prvi, alpha mužjak, šta fali)Meni samo bitno da više ne budem prvi, sramota me da u svakoj kafani mojih gluposti najviše.
Da je tek usla u Pricaonicu...Evo Paula se zapanjuje.![]()
Ma pravi sam alfa mužjak, nemam mi ravnog.Treba da budeš prvi, alpha mužjak, šta fali)
Moraću jednom da uđem tamo, da vidim kako to izgleda.Da je tek usla u Pricaonicu...
Znam))Ma pravi sam alfa mužjak, nemam mi ravnog.![]()
A kaži, kaži, šta tamo Badri radi?Da je tek usla u Pricaonicu...

Ako nastavim da ovoliko pišem biću ponovo prvi.Znam))
Ostani samo na nivoui u ovoj kafani
E, vide od onoga sto sam rekao, ne znam.A kaži, kaži, šta tamo Badri radi?![]()

Ništa, nikad nisam ni bio tamo!A kaži, kaži, šta tamo Badri radi?![]()
Ja mislila tamo nešto konkretno..E, vide od onoga sto sam rekao, ne znam.
Mogu samo da nagadjam.
Sigurno o filmovima i knjigama![]()
Verujem ti, Badri. Mr No je stari prevarant. Deluje fino, ali tako jeNišta, nikad nisam ni bio tamo!