Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Ma on je ok, mene brine sto tebi prija ovaj mesecMeni prija. A eno moj ker napolju zavija, poludeo. Šta li je on umislio..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma on je ok, mene brine sto tebi prija ovaj mesecMeni prija. A eno moj ker napolju zavija, poludeo. Šta li je on umislio..
I ja samNoćni sam čovek, pa mi dođe skoro pa isto, ali praktikujem povlačenje u tišine...
Meni pun mesec neverovatno prija oduvek
A na mlad oću da crknem
Pa gde ću sad, tek sam došla, čovek zaspao, a meni se ne spava...

Pa gde ću sad, tek sam došla, čovek zaspao, a meni se ne spava...

Ako želiš da razumeš Raka posmatraj ga kroz 4 mesečeve fazeMa on je ok, meni brine sto tebi prija ovaj mesec![]()
![]()
I ja sam
To je figurativno
Bolje bi bilo- Podne je pametnije od zore

Ako želiš da razumeš Raka posmatraj ga kroz 4 mesečeve faze
To je njihova planeta
Na njih posebno utiče

Mene nekako napuni, umem i hiperaktivna da budem. Ne znam za mlad, nisam primetila ništa.Meni pun mesec neverovatno prija oduvek
A na mlad oću da crknem
To je individualnoMene nekako napuni, umem i hiperaktivna da budem. Ne znam za mlad, nisam primetila ništa.
Mene nekako napuni, umem i hiperaktivna da budem. Ne znam za mlad, nisam primetila ništa.
Pun mesec, ne zamerite, meni svasta padne na pamet![]()
Neka ga, neka spava, bio jutros na poslu, pa uveče na slavlju, sad je pripit i umoran.Budi ga![]()
Jesam.Ti si rakić ?

Neka ga, neka spava, bio jutros na poslu, pa uveče na slavlju, sad je pripit i umoran.

Jesam.![]()

Ja sam skoro razmišljala o tome. Kako se sve uvek dešava s nekim razlogom. I kako na kraju sve bude kako biti mora...Nikad ništa nije slučajno i bez smisla...
Godine su za nama, dobre, loše, svakakve. Ove poslednje, nekako su sigurne, stabilne, valjda smo legli gde je trebalo...To se zove Ljubav![]()
Meni je zanimljivo ono da svi izazovi i prepreke koje nam se ispreče su oni koje možemo da rešimoJa sam skoro razmišljala o tome. Kako se sve uvek dešava s nekim razlogom. I kako na kraju sve bude kako biti mora...
Ja sam skoro razmišljala o tome. Kako se sve uvek dešava s nekim razlogom. I kako na kraju sve bude kako biti mora...
Meni je zanimljivo ono da svi izazovi i prepreke koje nam se ispreče su oni koje možemo da rešimo
E sad....
Godine su za nama, dobre, loše, svakakve. Ove poslednje, nekako su sigurne, stabilne, valjda smo legli gde je trebalo...