- Poruka
- 113.447
Ona tvoja pesma isto vraća veruOvo je lepo pročitati...vraća veru . Da bude dugovečno, od srca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona tvoja pesma isto vraća veruOvo je lepo pročitati...vraća veru . Da bude dugovečno, od srca.
Ja mislim da možda ne možemo da rešimo sve, ali svaka prepreka je tu da nas nečemu nauči.Meni je zanimljivo ono da svi izazovi i prepreke koje nam se ispreče su oni koje možemo da rešimo
E sad....
Ona tvoja pesma isto vraća veru

Ja imam periode kad prihvatam i kad ne prihvatam, valjda je i normalno tako, razne faze.Da... Teško sam prihvatila tu činjenicu.
Dug put i mnogo učenja, a opet...mislim da nisam sasvim prihvatila...Verovatno nikad i neću.
I meni se čini da je takoJa mislim da možda ne možemo da rešimo sve, ali svaka prepreka je tu da nas nečemu nauči.
Hvala!Ovo je lepo pročitati...vraća veru . Da bude dugovečno, od srca.

Ja mislim da možda ne možemo da rešimo sve, ali svaka prepreka je tu da nas nečemu nauči.
Mene stalno vetrovi nose a ne umem da letimŽiva glava vaistinu može sve, ako ništa drugo, može ispočetka...
No mnogo šta nije pod našom kontrolom, iako volimo misliti da jeste...
Slažem se. Sve bude kako biti mora, ali nije to uvek ono što smo hteli.Živa glava vaistinu može sve, ako ništa drugo, može ispočetka...
No mnogo šta nije pod našom kontrolom, iako volimo misliti da jeste...
Uglavnom nijeSlažem se. Sve bude kako biti mora, ali nije to uvek ono što smo hteli.
Mene stalno vetrovi nose a ne umem da letim
A ni da se prepustim struji
Uvatim se za neku izbočinu na steni i cvokoćem
Pa da. Ali ja recimo nekad dobijem to što sam mislila da želim, pa shvatim da je bezveze. Ili kukam jer nije bilo kako sam htela, pa shvatim da je i bolje što nije. Mislim, nisam ja baš osoba za takve priče, meni sve brzo dosadi, osim porodice i čoveka mi, to je valjda jedino stabilno.Uglavnom nije
Ja često dobijem sa zakašnjenjemPa da. Ali ja recimo nekad dobijem to što sam mislila da želim, pa shvatim da je bezveze. Ili kukam jer nije bilo kako sam htela, pa shvatim da je i bolje što nije. Mislim, nisam ja baš osoba za takve priče, meni sve brzo dosadi, osim porodice i čoveka mi, to je valjda jedino stabilno.
Pa da. Ali ja recimo nekad dobijem to što sam mislila da želim, pa shvatim da je bezveze. Ili kukam jer nije bilo kako sam htela, pa shvatim da je i bolje što nije. Mislim, nisam ja baš osoba za takve priče, meni sve brzo dosadi, osim porodice i čoveka mi, to je valjda jedino stabilno.
Živeo mikrokosmos, jazbine i hibernacija!Zato je dobro što je tu sve kako treba. Porodica je onaj mali, sigurni svet i sve se može ako je taj svet stabilan.
Samo nisam napomenula da mislim na svoju trenutnu, najužu porodicu, čovek i deca.Zato je dobro što je tu sve kako treba. Porodica je onaj mali, sigurni svet i sve se može ako je taj svet stabilan.
Ja često dobijem sa zakašnjenjem
I onda mi više ne treba, ne radujem se
, no to je za manje vidno mesto.
Možda je to ono, da nisi zaista to ni želela? Ili je samo problem u predugom čekanju, sagoriš u tome?Ja često dobijem sa zakašnjenjem
I onda mi više ne treba, ne radujem se
Samo nisam napomenula da mislim na svoju trenutnu, najužu porodicu, čovek i deca.

SagorimMožda je to ono, da nisi zaista to ni želela? Ili je samo problem u predugom čekanju, sagoriš u tome?

Mislim da sam pre gavran" Goriš, izgoriš, sagoriš "...a onda kao Feniks, još jača![]()
Mislim da sam pre gavran
Say the Raven- Never more!Gavran je pametna ptica...