- Poruka
- 37.740
Malo laganih tonova pred san
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo me! Čekam da zvoni, pa da vadim medenjake, bila po čoveka i tako.

Nakvasicemo ovih danaEvo me! Čekam da zvoni, pa da vadim medenjake, bila po čoveka i tako.
Srećna nam nova kafana!![]()

Evo sam sad dobila ovacije od bračnog saputnikaOvo zvuči ukusno
Plavuša ili crnka ? Mislim, glumica ...Gledam seriju
Jao, čekaj da se oporavim od juče. Ali hoćemo, pre početka školske godine.Nakvasicemo ovih dana![]()

Evo sam sad dobila ovacije od bračnog saputnika
Volim da kuvam, što jes, jes
Cekam cekam...polako cemoJao, čekaj da se oporavim od juče. Ali hoćemo, pre početka školske godine.![]()
Može li se nekako pomoći?Tu sam, al' nešto kao da i nisam. Ne spava mi se, a bilo bi pametno ...
Evo me, spremam se polako za spavanje

Može li se nekako pomoći?

Evo me, spremam se polako za spavanje
Miko, imaj lep odmor, napuni baterije, volii mazi i pazi sebe za sve pare, i slikaj nam svasta nesto lepo, a ono drugo sa plaze salji preko vibera
Lep provod, curice![]()

Cure, ajde i vi u krevet, sutra je novi dan, jutro je pametnije od noci![]()
To je moja omiljena poslovicaCure, ajde i vi u krevet, sutra je novi dan, jutro je pametnije od noci![]()
Meni prija. A eno moj ker napolju zavija, poludeo. Šta li je on umislio..Nije ništa ozbiljno![]()
Možda je do Punog Meseca..
Mene samo to i dobar san izvuce iz teskog danaTo je moja omiljena poslovica
Meni pun mesec neverovatno prija oduvekMeni prija. A eno moj ker napolju zavija, poludeo. Šta li je on umislio..
Pa gde ću sad, tek sam došla, čovek zaspao, a meni se ne spava...@Red, izgleda su svi otišli, da zatvorimo mi ovo i sakrijemo ključeve ?![]()
To je moja omiljena poslovica
Hvala Lunjo, slikacu obaveznoEvo me, spremam se polako za spavanje
Miko, imaj lep odmor, napuni baterije, volii mazi i pazi sebe za sve pare, i slikaj nam svasta nesto lepo, a ono drugo sa plaze salji preko vibera
Lep provod, curice![]()
i saljem