Књиге за ученике српског језика

Sirtović

Početnik
Poruka
4
Поздрав свима! Које књиге српски аутора можете да препоручите за ученике српског језика?
Ја лично уопште нисам са Балканског полуострва и сада сам у процесу учења српског језика. Нажалост , немам других прилика да вежбам и учим језик, осим читања књиге и гледања видеа на Јутјубу. Бићу вам веома захвалан на препорукама.
Извините због грешака, ако их има.

Поздрав свима! Које књиге српски аутора можете да препоручите за ученике српског језика?
Ја лично уопште нисам са Балканског полуострва и сада сам у процесу учења српског језика. Нажалост , немам других прилика да вежбам и учим језик, осим читања књиге и гледања видеа на Јутјубу. Бићу вам веома захвалан на препорукама.
Zacudo, nema nijedne greske! Savrsenim standardnim srpskim si ukucao prvu poruku. Cestitam i dobro dosao na forum. :)

Zavisi od nivoa znanja srpskog jezika.

Početnicima se preporučuju na primer knjige za decu, pričice, bajke, a ostalima već u zavisnosti od toga dokle su stigli.

Back