Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno se slazem sa tvojim izborom.ledena2:OBAVEZNO,ali OBAVEZNO procitaj "Vrema smrti" od Cosica.Knjiga je fenomenalna i ne samo sto govori o nasoj istoriji,vec je i jako emotivna i potresna.nece ti biti dosadna,sigurno!!!
pored nje,fantasticna je i knjiga "Orkanski visovi".nemoj da mislis da je neka limunadica sa happy endom,kad sam je procitala,nisam mogla da prestanem da placem i razmisljam o njoj.a to i jeste cilj svake knjige-da te tera na razmisljanje.
ledena2:OBAVEZNO,ali OBAVEZNO procitaj "Vrema smrti" od Cosica.Knjiga je fenomenalna i ne samo sto govori o nasoj istoriji,vec je i jako emotivna i potresna.nece ti biti dosadna,sigurno!!!
pored nje,fantasticna je i knjiga "Orkanski visovi".nemoj da mislis da je neka limunadica sa happy endom,kad sam je procitala,nisam mogla da prestanem da placem i razmisljam o njoj.a to i jeste cilj svake knjige-da te tera na razmisljanje.
Ma citaj za svoju dusu to nije nesto sto drugi mogu da ti kazu, ali ja ti licno preporucujem da zajebes klasike, Sekspira i Dostojevskog a da se bavis malo modernijim knjigama. Licno ti ne preporucujem Lolitu jer straso smara, a mislim da bi trebala da procitas Dnevnik Bridzit Dzons i najbolju 11 minuta od Paula Koelja
...A posle mozes da procitas i ,,Zasto muskarci vole kucke''Klasici neki su vredni citanja.... Sve je stvar tvog izbora i cilja, unutrasnjeg, spoljasnjeg...
INTERESUJE ME KOJE SU TO KNJIGE KOJE TREBAM PROCITATI OBAVEZNO?KNJIGE VELIKIH PISACA?
CITAM NOVIJE ROMANE PA LUTAM!
MOLIM ZA POMOC!
XVALAops:
Bibliju!