Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.561
A koliko nama ti sa tim tvojim postovima........Koliko li je tek Bogu odvratan greh?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko nama ti sa tim tvojim postovima........Koliko li je tek Bogu odvratan greh?
Kada se nama u duši prevrće utroba kada moramo da se suočavamo sa zlom...
Koliko li je tek Bogu odvratan greh?
A kad ce tebi da dodje kraj, kad ces u to nebesko carstvo pa da mi nastavimo normalnu komunikaciju ?
Pravi Hrist će doći upravo onako kako je sam Hrist i rekao da će doći.
Doći će na oblacima nebeskim sa silom i slavom velikom.
Poslaće anđele svoje da dočekaju sve verne mrtve.
Svi verni ljudi koje je nebeski sud proglasio pravednim vaskrsavaju i zajedno sa živim pravednicima kreću na susret Gospodu u nebo.
Pravi Hrist u svom drugom dolasku neće stati svojom nogom na tlo ove zemlje.
Imam jedno pitanje i sugestiju za sve koji čitaju Božju reč.
Ne znam da li se svi molite pre nego što počnete da čitate Sveto pismo?
Ako to do sada niste činili, od sada počnite da činite.
(jednostavno recite: Oče nebeski molimo Te da nam daruješ Svetog Duha da bi razumeli Tvoju reč. Ovo te molimo u ime našeg dragog Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista. Hvala Ti što si uslišio našu molbu)
Ako to ne budete hteli da uradite, znajte da ćete imati suflera koji ne pita za dozvolu i koji se trudi da izopači i najasnije istine iz Biblije.
Sveto pismo je jasno po tom pitanju...
1Th 4:13 Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nadu;
1Th 4:14 Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s Njim.
1Th 4:15 Jer vam ovo kazujemo rečju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su pomrli.
1Th 4:16 Jer će sam Gospod sa zapovešću, sa glasom Arhanđelovim, i s trubom Božjom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najpre;
1Th 4:17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
1Th 4:18 Tako utešavajte jedan drugog ovim rečima.
Zašto uništavate Forum Religija sa svojim neprestanim hulama na Tvorca neba i zemlje?
Znam ko ga nece videti - Sasa i Dejan MaticObjavljeno je da ce Hrist doci i da ce ga svako oko videti.
Ovo bi bilo zanimljivo da SDG odgovori a ne da citira tamo........I odakle ti ideja da Hrist nece stati nogom svojom na tlo?
Pogledaj njegove postove i 90 % su citiranje a ne pitanja, odgovori, diskusije.......Pa odakle zna Sdg kako ce biti osim da procita to u Bibliji Cleaner.
Pa zato citira to da pokaze da je tako.
Pre ovoga, ce Hristova Nevesta otici u Bozije carstvo.
Takve dogadjaje su cekali i nasi preci pa ih jadni ne docekasestarašne događaje koji nam predstoje
Sve se povećava kako se približavamo kraju...
svako to može da vidi i razume.