Knjiga Enohova

Da li je pitanje na mestu?

Hajde odgovorite nam, da li ste opsednuti?

(hulite na Tvorca neba i zemlje i rugate se Bogu na svakoj temi, kao da ne možete da se odvojite od foruma Religija)

Da li hoćete da se molimo za Vas?

Nećete da se molimo za Vas, ali hoćete da nastavite da SPAMUJETE svaku temu???

Hoćete li nastaviti po starom...

RUGANJA - PROVOCIRANJA - "NAIVNA" PITANJA

Poslednja izmena:
Da li ste opsednuti g. cleaner?

Kako ne možete da se zaustavite sa takvim komentarima?

Zamislite da neko dođe na forum o automobilima i non-stop priča: Bog (ne) postoji, Sotona (ne) postoji... svi bi zaključili da nešto ozbiljno nije u redu sa tim čovekom.

Vi dolazite na forum Religija i NON-STOP govorite jedno te isto iz teme u temu.

Ako niste opsednuti onda prestanite da dolazite na forume Religija i bavite se temama koje nemaju veze sa Bogom.

Ali ako ste opsednuti, onda to nećete moći da učinite, jer...

NISTE SLOBODNI

Poslednja izmena:
Ja ne želim da razgovaram više na ovakav način...

nema smisla da na svakoj temi Vi iznosite svoja bezumlja a ja da Vam odgovaram.

Odgovarao sam Vam na takva pitanja na podforumu Kritički osvrt na religiju u temama koja se bave naučnim dokazima koji ukazuju na STVORITELJA neba i zemlje.

Vi imate prava da birate dobro ili zlo, sa svim posledicama koje proizlaze iz takvog izbora.

Ali nemate prava, ne da vređate, već da SPAMUJETE svaku temu sa Vašim

RUGANJIMA - PROVOCIRANJIMA - "NAIVNIM" PITANJIMA

Poslednja izmena:
Takva pitanja na SVIM TEMAMA uspešno obesmišljuju ovaj forum Religija.

- Sotona ne može da ospori hrišćansko učenje Svetim pismom.
- Sotona ne može da banuje hrišćane (da ih fizički ukloni) jer će to podignuti mnogo prašine, a zauzvrat će ostali hrišćani govoriti glasnije nego ikada... rezultat toga je da će svet postati svestan istine.
- Sotona ne može da zabrani hrišćanima da govore... zapravo može i pokušava na razne načine da ućutka hrišćane i o tome je reč!

ALI

Sotona može da...

ZATRPAVA - OMETA - POTPITUJE

(na taj način odlaže rasprave o glavnim pitajima i hrišćanima troši dragoceno vreme, jer su zauzeti raspravama o sporednim pitanjima)

SOTONA MOŽE DA PREDSTAVLJA LJUDIMA ZABLUDU KAO ISTINU

(zabluda može da se prenosi preko svih medija, ali istina ne sme da se govori, niti sme bez ometanja da se govori o razotkrivaju zabluda Vavilona velikog)

Sotona može da govori o pravima (a prava nigde nema)!

Sotona može da predstavlja onima koje je vaspitao da veruju u evoluciju, da je Religija zabluda i da treba živeti samo za ovaj život.

Sotona vara i prevario je ceo svet preko Vavilona velikog i naravno da svi koji su deo tog sistema ne žele da vide realnost.

Zašto da se zameraju naopakom sistemu kada jasno vide da Vavilon veliki ima svu moć i silu!

Rev 13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
Rev 13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?

Postoji li neko ko se nije poklonio Rimo-katoličkoj crkvi?

(uvek je postojala i postojaće jedna mala grupa vernih hrišćana koja će nastaviti da poštuje svoga Tvorca bez obzira na sva progonstva i konačno uspostavljanje sotonske vlasti na planeti preko nedeljnog zakona)

Rev 13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
Rev 13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
Rev 13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
Rev 13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
Rev 13:9 Ako ko ima uho neka čuje.
Rev 13:10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovde je trpljenje i vera svetih.

Iako se vekovima krila iza tajnih društava, ipak Božja reč jasno identifikuje ovaj naopaki Religiozni sistem i govori nam da je uvek vladao planetom...

Rev 18:24 I u njemu se nađe krv proročka i svetih, i svih koji su pobijeni na zemlji.

* ("u njemu" = govori se o Vavilonu velikom)

Poslednja izmena:
Hrišćani mogu da se mole za svoje opsednute drugare, ali oni sami moraju da iskoriste slobodu koju im Sveti Duh omogućuje, inače...

Luk 11:24 Kad nečisti duh iziđe iz čoveka, ide kroz bezvodna mesta tražeći pokoja, i ne našavši reče: Da se vratim u dom svoj otkuda sam izišao;
Luk 11:25 I došavši nađe pometen i ukrašen.
Luk 11:26 Tada otide i uzme sedam drugih duhova gorih od sebe, i ušavši žive onde; i bude potonje čoveku onom gore od prvog.

Poslednja izmena:
G. cleaner,

Postavite temu ako Vas zanima odgovor na neko religijsko pitanje, a ako Vas odgovori ne zanimaju već hoćete i dalje da spamujete, onda Vas obaveštavam da nemam vremena za takva besmislena suprostavljanja.

Ako nećete da verujete, ja to prihvatam.

Molim Vas da i Vi prihvatite moj izbor da verujem i da delim radosnu vest onima koji nisu upoznati da imaju večni život ako prihvate Isusa Hrista.

Zato nemojte više ići za mnom i pisati da Bog ne postoji i slične izjave koje nisu primerene temi niti postojećoj diskusiji.

Molim Vas uvažite ovu molbu.

Neka Vas Bog blagoslovi svojim mirom

Poslednja izmena:
G. cleaner,

Postavite temu ako Vas zanima odgovor na neko religijsko pitanje, a ako Vas odgovori ne zanimaju već hoćete i dalje da spamujete, onda Vas obaveštavam da nemam vremena za takva besmislena suprostavljanja.

Ako nećete da verujete, ja to prihvatam.

Molim Vas da i Vi prihvatite moj izbor da verujem i da delim radosnu vest onima koji nisu upoznati da imaju večni život ako prihvate Isusa Hrista.

Zato nemojte više ići za mnom i pisati da Bog ne postoji i slične izjave koje nisu primerene temi niti postojećoj diskusiji.

Molim Vas uvažite ovu molbu.

Neka Vas Bog blagoslovi svojim mirom

Ako nećete da je uvažite molbu, zamolio bih sve moderatore da zaustave spamovanje.

Ako moderatori neće da zaustave ovo namerno divljanje, već birate da zatvarate hrišćanske teme u kojima se trudim da pišem...

Verski obrazovani i verski neobrazovani vernici

neka STVORITELJ neba i zemlje bude sudija među nama

Poslednja izmena:

Back