Klupa pamti

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kalis

Buduća legenda
VIP
Poruka
36.308
S kim ste sedeli u školskoj klupi ,
a s kim provodili romantične trenutke na klupi u parku ?

Moji ''cimeri'' iz školske klupe su uvek bili neizmerno zabavne osobe, tako da mi je odlazak u školu bio baš zadovoljstvo ...:D

Ja sam iz zadnje klupe duvao zrna pirinča devojčicama u kosu. Ili papirne kuglice.

I ja sam ih gadjao papirnim kuglicama... Nekad bismo svi doneli po "oruzje" i gadjali se ceo dana u skoli... U klupi sam uvek sedeo sa najboljim drugovima...barem kad sam ja hteo, nekad se desavalo da nas profe razmeste zato sto se mnogo mangupisemo...:lol:

Ja sam od 1. do 4. razreda (osnovne) sedela u prvoj klupi odmah ispred uchiteljice...
Samo kad se setim kako je to uzhas... al dobro, tad je to bilo vrh... :D

Sad sedim u 2. :( al skroz do zida.. sedela bih ja u zadnjoj al me razredni stavio u 2. jer sam niska...
al dobro, sad se premeshtamo i sve jedno mi je gde sedim i s kim sedim, bitno da se ne zatvaraju usta ceo chas :P

Sedela sam u pretposlednjoj klupi ispred jednog decaka koji je svima udarao kontru i sjajno smo se zezali na casovima. OS mi je bila jako zabavna i vesela, srednja je vec druga prica, pravi kokosinjac.
Sedela sam pored najbolje drugarice, ona je bila fina ali mirna,a svi ostali su bili streberi i mnogo ozbiljni.

Ja sam uvjek sjedio sa ljudima koji su spremni da se zezamo......I uvjek smo upadali u probleme pa makar da je samo jedan kriv.... Sjecam se jednom kada sam bio na casu biologije prvo pola casa prico i onda iz zadnje u prvu klupu doso da pitam nesto druga... I onda me je prozvala prof. biologije da odgovaram i nista nisam znao i taman je izmolim da me pusti i taman krenem da sjednem kada me cima djevojka na mobilni da izadjem u WC... A ostalo mi zvono upaljeno i dobijem keca i oduzmu mi telefon... :hahaha::hahaha:

S kim ste sedeli u školskoj klupi ,
a s kim provodili romantične trenutke na klupi u parku ?

Moji ''cimeri'' iz školske klupe su uvek bili neizmerno zabavne osobe, tako da mi je odlazak u školu bio baš zadovoljstvo ...:D

Klupu sam djelila sa jednim Ivanom, baš smo bili COOL :mrgreen:
Niti malo zaljubljeni al neobicno privrženi jedan drugome .

Najlipše doba školsko mi je bilo u srednjoj .

Back