KLUB: Zdravlje pre svega!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni ne lici na salu.
ne osecam prijateljski ton u vasim dijalozima,nego samo neko preskakanje i ko ce koga.

na kraju krajeva,mogli biste po nekad i neki ljubeci smajli da stavite kao ja i bela i onda bi svima bilo jasno da ste u miru a ne u ratu.mislim da je to razumljivo s obzirom da se nivo komunikacije prosirio zahvaljujuci malim zutim kuglicama.

da se ljubimo? :eek:

meni ne lici na salu.
ne osecam prijateljski ton u vasim dijalozima,nego samo neko preskakanje i ko ce koga.

na kraju krajeva,mogli biste po nekad i neki ljubeci smajli da stavite kao ja i bela i onda bi svima bilo jasno da ste u miru a ne u ratu.mislim da je to razumljivo s obzirom da se nivo komunikacije prosirio zahvaljujuci malim zutim kuglicama.

Wrong perception, my dear...:per:

Podforum zdravlje ima svoj krug vernih posetilaca. Njima, ali i svim onim koji će doći i provoditi vreme sa nama otvaram ovaj klub. Nemojte da Vas samo nevolja dovodi ovde...
Svratite i popričajte neobavezno sa Vama dragim forumašima. Muzika i piće su besplatni...:)
Dakle, izvolite!

Hvala na picu, samo me zanima jel to tvoj fotka ili...Ako je tvoja savrsen si ako ne dobra ti je ideja...

СТИЖЕ ПРОЈА!!! :hahaha:

Жута проја - Бора Дрљача

Кад би са мном јела жуту проју
живела би ко бубрег у лоју
колико би среће са мном свила
краљица ти равна не би била

Правио сам план у мојој машти
да те гајим као цвет у башти
али све то није било тако
ти си љубав продала за благо

Чујем сада да питаш за мене
боле ли те старе успомене