Nestasna Ameba
Domaćin
- Poruka
- 5.000
Ja vam, evo, mašem s posla
(mah, mah)
P.S. Hvala ti Bože što radim kod privatnika u medijima :x
P.S. Hvala ti Bože što radim kod privatnika u medijima :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, pozdrav za clanstvo. Lepo je videti nove generacije kako nastavljaju tradiciju. :wink:
)Chernobill:Samo jedan kratak, ali i srdacan, pozdrav za clanstvo. Lepo je videti nove generacije kako nastavljaju tradiciju. :wink:
poz
Potpredsednik (ne znam, mozda sam i smenjen)
Ma nisi smenjen, ovde nema smenjivanja. Pozdrav u ima svih koji te ne znaju 
Ih, samo jedan? Bas si skrtadon't panic:Evo od mene jedan pozdrav!![]()

Jedan po jedan...Savremenik:Ih, samo jedan? Bas si skrtadon't panic:Evo od mene jedan pozdrav!![]()
![]()
Nestasna Ameba:Opet mene s posla evo![]()
Opet vrućina, opet... umghfaaaaaaaa :x
Plala još nije legla :x
Koga da tepam?
,nemoj da se ljutis ali mi je smesno.
ebote zbog ovog ću i ja ovde da se javim...pozdrav Che...barabo :wink: živ li si....Chernobill:Samo jedan kratak, ali i srdacan, pozdrav za clanstvo. Lepo je videti nove generacije kako nastavljaju tradiciju. :wink:
poz
gigule:ebote zbog ovog ću i ja ovde da se javim...pozdrav Che...barabo :wink: živ li si....Chernobill:Samo jedan kratak, ali i srdacan, pozdrav za clanstvo. Lepo je videti nove generacije kako nastavljaju tradiciju. :wink:
poz
E, ok ove kafice i mini okupljanja... Red je da sad uvucemo i ove nove clanove koji se smeju, mrste, i tako te, ma sve 8) Vecoooo, znas o cemu ja pricam
cao sefe.Savremenik:gigule:ebote zbog ovog ću i ja ovde da se javim...pozdrav Che...barabo :wink: živ li si....Chernobill:Samo jedan kratak, ali i srdacan, pozdrav za clanstvo. Lepo je videti nove generacije kako nastavljaju tradiciju. :wink:
poz
Stara garnitura, nema sta Gigo... to je bio duh. OK, sad je neko novo vreme, treba se uklopitiMeni stvarno zao sto vise ovde nema onih starih sa kojima su neki od nas i dalje u konstantnom kontaku
E, ok ove kafice i mini okupljanja... Red je da sad uvucemo i ove nove clanove koji se smeju, mrste, i tako te, ma sve 8) Vecoooo, znas o cemu ja pricam
![]()
Pop Relja:Interni fazoni. :?
aj priznaj da si malo ljubomoran?? :wink:Pop Relja:Interni fazoni. :?
Chernobill:Samo jedan kratak, ali i srdacan, pozdrav za clanstvo. Lepo je videti nove generacije kako nastavljaju tradiciju. :wink:
poz
Nestasna Ameba:Ma, ne brigaj , Relja Krilatice, tu smo ti i ja i nama slicni da osvezimo krv. Vidis da su nas prihvatili bez po reci, super je to raja :wink: