Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
una:
3EMYHKA:
Nesi:
Savremenik:
Ja se malopre grudvo. :D

Bljaaaaaa...ne svidja mi se ovaj sneg...mnogo je mokar 8)

Ja sneg ne volim ni na slici! :evil:

Gde vam je mladost! Bas divno sto je napadao...gde cemo na sankanje? Koliko se ja secam svojevremeno je postojao neki poziv na cuveni Babin zub :wink: , ne znam samo da li jos vazi! :?
Joj,vid ti nje!Pa zar mislis da ja zaboravljam prijatelje?Svakako da poziv vazi...ja bas razmisljam,sad kad se deca raspuste...

elendil:
una:
3EMYHKA:
Nesi:
Savremenik:
Ja se malopre grudvo. :D

Bljaaaaaa...ne svidja mi se ovaj sneg...mnogo je mokar 8)

Ja sneg ne volim ni na slici! :evil:

Gde vam je mladost! Bas divno sto je napadao...gde cemo na sankanje? Koliko se ja secam svojevremeno je postojao neki poziv na cuveni Babin zub :wink: , ne znam samo da li jos vazi! :?
Joj,vid ti nje!Pa zar mislis da ja zaboravljam prijatelje?Svakako da poziv vazi...ja bas razmisljam,sad kad se deca raspuste...

Pa, ne spominjes nista na tu temu, pa ko velim da te podsetim :twisted:

Dakle, ovako...
Završavam posao oko devet večeras, pa ko sme da megdan na mi izađe, da ga malko izgrudvam, obelim i navlažim :wink: neka se pojavi :!: da časni boj bijemo, da toplu krvcu lijemo (ne daj Bože)...
Deder, drugari, da vas viđu sad :P
Ukoliko ste kukavice, ne ostaje nam ništa drugo nego da pravimo Sneška Belića :lol:

Nestasna Ameba:
Dakle, ovako...
Završavam posao oko devet večeras, pa ko sme da megdan na mi izađe, da ga malko izgrudvam, obelim i navlažim :wink: neka se pojavi :!: da časni boj bijemo, da toplu krvcu lijemo (ne daj Bože)...
Deder, drugari, da vas viđu sad :P
Ukoliko ste kukavice, ne ostaje nam ništa drugo nego da pravimo Sneška Belića :lol:
samo si zaboravila da kazes gde da izadjemo. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back