del boy
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
MITO, MITO, bekrijo!!! Mnogo si bre potkupljiv!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:shock: molim???Savremenik:Unapred zahvalan na mitu. 8)![]()
Ajde Gigo pa ko ce da ga mazi, ako ne mi ,,njegove zene,,gigule::shock: molim???Savremenik:Unapred zahvalan na mitu. 8)![]()
ma ono što ti možeš da dobiješ su batine i to od mene![]()
vid ti njega![]()
e žene razmazile ste mi šefa!!!
jagodica:e kako si znala??

Rukavodilica:Nemoj tako glasno :shock:
postisSavremenik:Yes vala...![]()
Baš ste me razmazili. Ovo više neće moći ovako. Od sad pa na dalje postim od žena! :wink: Pitam se koliko ću dugo izdržati.![]()

ajde ajde...post je prošao a ja sam se šalila...ma maziće tebe sve večite...ej! :wink:pa podrazumeva se posle mazenja.Savremenik:I stalno sam se pitao kad će taj ladan tuš... Ali ko čeka taj i dočeka:wink:

Jeste mrsio samo je pitanje sta. :wink: A ovo sa mazanjem ti nije lose dalo bi se jos o tome ... Momce jel skarabudzi ti taj kompjuter, ako treba zovi. Pozdrav svima.mrvica 2:postisSavremenik:Yes vala...![]()
Baš ste me razmazili. Ovo više neće moći ovako. Od sad pa na dalje postim od žena! :wink: Pitam se koliko ću dugo izdržati.![]()
![]()
a ti si kao dosad ,,mrsio,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aa sa onim krsom taman kad stignemo da ispustim dusu gore. :?elendil:Znam i ja,ali na ime provizije taj mora sa mnom da vozi bicikl,bar do Stare planine.![]()
Majstore sve najbolje!